Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Julkalender

Julkalendern: Lucka nummer 13: ” Val jag glömmer bort jag har…”

Julkalendern är skapad av Johanna kajson.

Jag glömmer lätt bort mig själv, att även jag har rättigheter. En rättighet jag glömmer bort är valet av att göra saker för min egen skull. Det mesta i mitt liv gör jag för någon annan. Jag försöker i stort alltid göra andra människor glada, ibland så till den grad att jag glömmer bort mig själv. Att även jag är viktig.

Jag glömmer såldes bort valet av att våga ta hand om den människan som kallas för jag.

18 Comments

 1. Du verkar så snäll och omtänksam, en väldigt rar person.
  Försök att unna dig något, du är mer än värd att skämmas bort lite!

 2. Det är så lätt att glömma bort sig själv. Jag glömmer ofta mig själv. Men nu har jag börjat bli bättre på att ta tand om mig själv. Jag hoppas verkligen att du hittar något bra sätt att ta hand mer om dig själv och gör saker som du blir glad av.

 3. Stämmer in så i ditt inlägg. Med två barn med 18 månader mellan blir de så lätt att det är jag som är den som får minst uppmärksamhet, trots att man verkligen borde ta hand om sig

 4. Upplever ofta samma problem, man finns och gör så mycket för andra att man glömmer bort sig själv, trots att man är den viktigaste människan i ens liv.

 5. O hjälp så jag känner igen detta! Hade tänkt skriva just om det här idag.. Är sämst på att välja att bry mig om mig själv och välja sådant som är bra för mig.

 6. Så himla bra och viktig påminnelse! Det är en vacker egenskap du har men det är som sagt viktigt att komma ihåg sig själv och i många fall (alltid, men du har ett barn som jag förstår alltid kommer först oavsett så säger ”många fall”) sätta sig själv först!
  Även om det är svårt så får man inte glömma sig själv, ta hand om dig<3

  1. Ja det är faktiskt en fin egenskap :). Man har mycket att vinna på att se andra människor :). Jag måste bara bli lite bättre på att se mig själv också 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: