Julkalendern: Lucka nummer 13: ” Val jag glömmer bort jag har…”

Julkalendern är skapad av Johanna kajson.

Jag glömmer lätt bort mig själv, att även jag har rättigheter. En rättighet jag glömmer bort är valet av att göra saker för min egen skull. Det mesta i mitt liv gör jag för någon annan. Jag försöker i stort alltid göra andra människor glada, ibland så till den grad att jag glömmer bort mig själv. Att även jag är viktig.

Jag glömmer såldes bort valet av att våga ta hand om den människan som kallas för jag.

Orsakullan
Follow
✰ Fina du som tänkt kommentera, läs detta innan.✰

↳ Jag lämnar alltid respons på dina kommentarer här.
↳ Lämnar du din bloggadress, så vänta dig alltid ett besök från mig.
↳ Jag raderar kommentarer som innehåller svar på kommentarer från Din blogg. Även kommentarer med hot, hån, grova ord och kränkande ton raderas.
↳ Jag tar gärna emot feedback/kritik som framförs på ett konstruktivt sätt.
↳ Jag blir alltid glad av fina och vänliga kommentarer. Så kärlek till dig som lämnar kärlek här.
↳ Här kan du läsa om hur jag behandlar dina uppgifter: Integritetspolicy

18 thoughts on “Julkalendern: Lucka nummer 13: ” Val jag glömmer bort jag har…”

 1. Så himla bra och viktig påminnelse! Det är en vacker egenskap du har men det är som sagt viktigt att komma ihåg sig själv och i många fall (alltid, men du har ett barn som jag förstår alltid kommer först oavsett så säger “många fall”) sätta sig själv först!
  Även om det är svårt så får man inte glömma sig själv, ta hand om dig<3
  Chanelle recently posted..Julfix hela helgen!

 2. Upplever ofta samma problem, man finns och gör så mycket för andra att man glömmer bort sig själv, trots att man är den viktigaste människan i ens liv.

 3. Stämmer in så i ditt inlägg. Med två barn med 18 månader mellan blir de så lätt att det är jag som är den som får minst uppmärksamhet, trots att man verkligen borde ta hand om sig

 4. Det är så lätt att glömma bort sig själv. Jag glömmer ofta mig själv. Men nu har jag börjat bli bättre på att ta tand om mig själv. Jag hoppas verkligen att du hittar något bra sätt att ta hand mer om dig själv och gör saker som du blir glad av.
  Jennysvardag recently posted..Torr luft påverkar astman

 5. Du verkar så snäll och omtänksam, en väldigt rar person.
  Försök att unna dig något, du är mer än värd att skämmas bort lite!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: