Inlägget är i samarbete med Adrecord

Många av oss som på ett eller annat sätt använder oss av sociala medier har någon gång haft ett samarbete. Det betyder att du som Influencer fått betalat genom att skriva om en tjänst, produkt eller ett företag. Det här blir då som en inkomst. För mig som inte lever på mina sociala medier betyder detta en liten extra inkomst på sidan av mitt jobb. Det är pengar jag kan använda till saker som jag själv anser vara roliga. Men det finns många som jobbar helt med sina sociala medier och har det som sitt yrke.

Men hur gör man då undrar du? Hur tjänar man pengar på sin blogg eller annan social media? Det finns flera olika sätt, men ett är att använda sig av affiliatekampanjer det är länkar där du genom att klicka på länken, gör så att jag kan tjäna något öre per klick. För en stor blogg kan detta generera i ganska mycket pengar, för mig blir det kanske ett par kronor. Men det är alltså ändå pengar. Om du ändå tänkt tipsa dina läsare om något, så varför inte tjäna pengar på saken? Kom dock ihåg att du alltid måste visa att ditt inlägg innehåller länkar där du har ett samarbete.

Du kan alltid registrera dig hos Adrecord och således själv börja tjäna pengar på dina sociala medier. Det är enkelt och går fort, jag har varit medlem där under flera år. Just nu kör Adrecord julkampanjer, bland annat på Roliga prylar där du kan köpa en ful jultröja, eller varför inte lite roliga figurer, handla julstämning hos Elon och du kan även få fri frakt och rabatt hos Partykungen.

Som du ser är möjligheterna stora för att få en extra inkomst genom din blogg. Det är även roligt att tjäna några kronor extra då och då, för speciellt efter julen kan det kännas lite tommare i plånboken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: