Astma & trötthet.

Igår drack jag te i mängder och proppade kroppen full med astmamedicin. Låg så gott som hela dagen på soffan, några tillfällen tittade jag dock på datorn. Efter som vårdcentralen rådde mig att vara hemma så var jag det.

Idag börjar min helg, även om jag får erkänna att det nog blir lite helg eftersom jag är sjuk. Jag hoppas det blir bättre snarast. Behöver plugga och känner att jag behövs på jobbet. Samtidigt kan jag inget göra åt min astma direkt. Den har jag motat bort i flera dagar nu, till sist så vinner den alltid.

Blir i alla fall en lugn dag, och även helg. Helt galet dock, om en vecka går jag på jullov. Vart tog denna termin vägen? Det känns som jag vandrat i den dimma hela denna hösten, mormors cancer och dödsfall på bara två månader och nu jul? Jag känner att min hjärna inte hänger med, den är trött och slut.

Orsakullan
Follow
✰ Fina du som tänkt kommentera, läs detta innan.✰

↳ Jag lämnar alltid respons på dina kommentarer här.
↳ Lämnar du din bloggadress, så vänta dig alltid ett besök från mig.
↳ Jag raderar kommentarer som innehåller svar på kommentarer från Din blogg. Även kommentarer med hot, hån, grova ord och kränkande ton raderas.
↳ Jag tar gärna emot feedback/kritik som framförs på ett konstruktivt sätt.
↳ Jag blir alltid glad av fina och vänliga kommentarer. Så kärlek till dig som lämnar kärlek här.
↳ Här kan du läsa om hur jag behandlar dina uppgifter: Integritetspolicy

24 thoughts on “Astma & trötthet.

 1. Lyssna på kroppen och knoppen, och va hemma och kurera dig. Förstår att det känns som hösten har varit turbulent! Önskar dig en bättre start på 2019

 2. Förstår absolut hur du känner med dimman, är exakt där jag också. Allt är lixom en dimma, omgivningen, konversationerna, en själv är ett grått moln. Kram fina du<3

 3. Klokt att du lyssnade och stannade hemma. Även om man vet att man behövs på jobbet så är man sig själv närmast. Då kommer jullovet verkligen i rättan tid för dig. Ja,även för min del får jag säga för det har varit intensivt och delvis en tung höst med två dödsfall.
  Znogge recently posted..Den 13: e december…

  1. Ja man lär ta hand om sig :). Ja absolut, jag behöver detta det har varit mycket denna höst. Speciellt med min mormor som stått mig lika nära som en mamma :(.
   Förstår att ni haft det tungt med <3

 4. Bra Du lyssnar på Din kropp, just astma & allergi är inget man ska strunta i då det faktiskt kan orsaka hemska saker… man kan ju faktiskt dö om man icke behandlar astman rätt.
  Min far hade en vän då de var unga som dog just i ett astmaanfall och detta påverkade min far rejält.

 5. Hoppas du blir frisk till på måndag inge kul att vara sjuk och speciellt inte när man känner att man behöver plugga och vara på jobbet. Men hoppas du får vila lite så du blir frisk 🙂
  Amanda recently posted..Mått bättre

 6. Jag förstår att det är jobbigt om du känner att du behövs på jobb, men bra att du är hemma och kan bli frisk 🙂 Ja, den här terminen har verkligen gått otroligt fort! Känns som att vi precis hade avslutningen innan sommarlovet hahah

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: