Tavlor till ett tonårsrum.

Inlägget är i samarbete med Pixers

Det finns perioder när inredning är som roligaste. Jag minns när William fick sitt första egna rum och jag fick inreda hans barnrum. Hur roligt det var att köpa saker till hans lilla rum, med åren har rummet förvandlats från ett rum med barnmotiv till nu ett tonårsrum. På väggarna ska det numera vara snygga motiv som canvastavlor likt denna ovan med gitarren på, eller varför inte två tavlor med motiv på skateboards?

Som tonårsmamma vet jag att sonen är väldigt noggrann med vad som får sättas upp på hans väggar numera. Det ska vara snyggt och stilrent, men samtidigt ungdomligt och coolt. Det är här Pixers är ett väldigt bra företag som bland annat erbjuder tavlor och posters i sitt utbud. En poster kan göra så mycket i ett rum, fördelen med posters är även att det går att byta bilder när man känner för det.

Alla som har eller haft en tonåring vet att deras smak kan ändras från en dag till en annan och då är det perfekt att med lätthet få tag på snygga posters och bilder som man kan byta efter tonåringens tycke och smak. Jag vet att William som är musikintresserad hade älskat en canvas med en gitarr på, och den är verkligen något som skulle passa som julklapp åt honom. Jag som trodde mig vara klar med julklappsköpen? Det är nog inte riktigt så ännu.

Orsakullan
Follow
✰ Fina du som tänkt kommentera, läs detta innan.✰

↳ Jag lämnar alltid respons på dina kommentarer här.
↳ Lämnar du din bloggadress, så vänta dig alltid ett besök från mig.
↳ Jag raderar kommentarer som innehåller svar på kommentarer från Din blogg. Även kommentarer med hot, hån, grova ord och kränkande ton raderas.
↳ Jag tar gärna emot feedback/kritik som framförs på ett konstruktivt sätt.
↳ Jag blir alltid glad av fina och vänliga kommentarer. Så kärlek till dig som lämnar kärlek här.
↳ Här kan du läsa om hur jag behandlar dina uppgifter: Integritetspolicy

2 thoughts on “Tavlor till ett tonårsrum.

  1. Tavlan med gitarren hade varit en bra present till min man, citatet på var bra för någon som han som älskar musik och flyg, haha. 🙂
    Tyckte det var fina posters de hade, fanns mycket gulligt att ha i Harrys rum!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: