En kaffekanna.

Jag fick min första servis när jag blev klar med lärarprogrammet. Den är jättefin och jag samlar delar när jag får tag på det. Denna gång blev det ett köp på denna kaffekanna. Den kostade 99 + porto på 59 kronor. Det saknas ett lock men det känns helt okej med tanke på priset. Denna kommer jag plocka fram nästa gång jag ska servera kaffe här hemma, och samtidigt har många gäster.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

8 thoughts on “En kaffekanna.

 • 14 december, 2018 at 22:04
  Permalink

  Grattis till den fina kaffekannan som du självklart ska använda. Jag begriper inte varför vi inte använder vår… Porslin ska inte bara stå i skåpen utan på bordet också!
  Znogge recently posted..En summering av dagen…

  Reply
  • 15 december, 2018 at 13:12
   Permalink

   Visst är den fin :).
   Håller med, du får börja använda era med 😀

   Reply
 • 15 december, 2018 at 02:25
  Permalink

  Jag tycker du har så fina serviser, riktigt fina och ändå så moderna kan jag tycka men ändå lite gammaldags och fint 🙂 Hoppas du får använda den mycket
  Amanda recently posted..Då var fikat klart

  Reply
  • 15 december, 2018 at 12:59
   Permalink

   Tack :), jag älskar dem verkligen :). Så kul att du tycker det :). Det gör jag 😀

   Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: