19 dagar till julafton – dag 19.

Jenzel.se har en utmaning i sin blogg, och jag ställer gärna upp på sådant.

Dag 19 – När öppnar ni paketen.

Jag börjar alltid morgonen med att William får morgonpaket, så gjorde vi även i min familj när jag var barn.

Vi har firat jularna med Williams pappas familj sedan William var tre år och då har vi runt 10-11 åkt till Kniva för att fria med Williams tremänningar, då öppnas paket igen som byts mellan tremänningarna. Efter det har vi åt till Williams farmor en sväng och efter det åkt till Skedvi för att fira julafton där då byts paketen efter Kalle Anka.

När vi åker till Orsa brukar William få paket av sin mormor och morfar när vi är där.

Orsakullan
Follow
✰ Fina du som tänkt kommentera, läs detta innan.✰

↳ Jag lämnar alltid respons på dina kommentarer här.
↳ Lämnar du din bloggadress, så vänta dig alltid ett besök från mig.
↳ Jag raderar kommentarer som innehåller svar på kommentarer från Din blogg. Även kommentarer med hot, hån, grova ord och kränkande ton raderas.
↳ Jag tar gärna emot feedback/kritik som framförs på ett konstruktivt sätt.
↳ Jag blir alltid glad av fina och vänliga kommentarer. Så kärlek till dig som lämnar kärlek här.
↳ Här kan du läsa om hur jag behandlar dina uppgifter: Integritetspolicy

2 thoughts on “19 dagar till julafton – dag 19.

  1. Det är något visst med morgonpaket. 🙂 Vi brukade också alltid börja med det och det var vanligtvis en pyjamas att hänga i. Den stora paketöppningen blev sen mot kvällen, något som fortsatt även i vuxen ålder.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: