Julkalendern: Lucka nummer 22: ” Vänner jag valt att ha kvar i mitt liv”

Julkalendern är skapad av Johanna kajson.

Jag har flera fina vänner i mitt liv. Men en av de vänner som har första plats i mitt liv är Lisa. Vi möttes på lärarprogrammet 2008, jag tyckte om henne från första stund. Under åren har vi utvecklat en väldigt stark vänskap, och hon är min allra bästa vän. Det är ingen som vet så mycket om mig som hon gör.

Vi kan prata med varandra i timmar, och ändå ha något nytt att berätta för varandra. Vi skrattar åt samma sak, och förstår varandras känslor. Det är hennes två små barn jag fotograferar varje månad.

Hon är en vän jag valt i mitt liv, en vän jag alltid önskar ha kvar i mitt liv. Verkligen min bästa vän!

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

25 thoughts on “Julkalendern: Lucka nummer 22: ” Vänner jag valt att ha kvar i mitt liv”

 • 22 december, 2018 at 07:44
  Permalink

  Vad skönt med en sådan vän och att ni förstår varandras känslor, jag har också en sån vän och det är väldigt viktigt för mig❤️

  Reply
  • 22 december, 2018 at 17:01
   Permalink

   Ja det är verkligen det, en gåva att ha såna människor i sitt liv 🙂

   Reply
 • 22 december, 2018 at 09:21
  Permalink

  Det är verkligen guld värt med en sådan vän och jag hoppas alla har iallafall en sån person i sitt liv.
  Pärla recently posted..Hey weekend

  Reply
 • 22 december, 2018 at 09:26
  Permalink

  Vad härligt att ha en sån vänskap. Det är fantastiskt med vänner man kan prata hur mycket som helst med utan att ämnen tar slut. 🙂 såna personer ska man verkligen hålla hårt i.
  Elisa recently posted..Fredagstrött

  Reply
  • 22 december, 2018 at 16:03
   Permalink

   Ja det är så uppskattat och verkligen något man inte kan ta för givet 🙂

   Reply
 • 22 december, 2018 at 10:24
  Permalink

  Vilken lycka att ha hittat en sådan vän. Glad för din skull. De äkta vännerna växer inte på träd så när man hittar en då gäller det att vara rädd om den personen.
  Hannas krypin recently posted..En fundering

  Reply
  • 22 december, 2018 at 15:26
   Permalink

   Ja det är det :). Åh förstår, det är inte alla som har det i vuxen ålder 🙂

   Reply
 • 22 december, 2018 at 16:52
  Permalink

  Oh en sån vän ska man vara rädd om. Jag har en sån vän som jag träffade när jag var tjänstledig och jobbade som timvikarie, vi har varit vänner i 15 år och hon kommer alltid ha en speciell plats i mitt hjärta. Hon har inga barn, men mina ungar avgudar henne ❤ då hom delar dem lite med mig haha

  Reply
  • 22 december, 2018 at 18:20
   Permalink

   Det är jag verkligen, så fint skrivet om din vän med 😀

   Reply
  • 22 december, 2018 at 22:45
   Permalink

   Åh :(. Kanske det finns någon som kan bli din bästa vän?

   Reply
 • 22 december, 2018 at 19:07
  Permalink

  Den viktigaste vänskapen är den man själv väljer. Och den vänskapen man har med sig själv. Visst glömmer man det emellanåt. Jag vet att när man varit i förhållande så har man “tvingats” att umgås med partnerns kompis partner. Och det är inte alltid det är det roligaste.
  KRAM och jag hade gärna varit din vän.
  Fnulan recently posted..Miras julcorner

  Reply
  • 22 december, 2018 at 22:22
   Permalink

   Visst är det så :). Usch sånt som du beskriver är inte det minsta kul :-o, rent av hemskt. Ännu värre om man hamnar på pargrejs och så sitter man med någons partner och man liksom inte har något gemensamt. Man försöker föra en diskussion och det blir så där pinsamt tyst 😉 . Vi får ses någon gång :D. Så vi kan bli mer vän webbvänner 😀

   Reply
 • 22 december, 2018 at 21:50
  Permalink

  Å så fint det är med såna vänner som hänger kvar och som man utvecklas ihop med. De ska man hålla hårt i 🙂

  Reply
 • 22 december, 2018 at 22:15
  Permalink

  Jag har också sådana vänner! <3 Helt underbara att ha! Kram

  Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: