Torsdag, och början på helg.

Torsdag är dagen när min helg börjar. Det här är dagen som oftast känns väldigt skön på det sättet. Min helg kommer bestå av städning och sedan finputsning av min tentamen. På måndag fyller jag 35 år vilket betyder att jag ska ha lite kalas efter jobbet. Min måndag med jobb kommer till stor del bestå av utvecklingssamtal. Men när jag sedan kommer hem ska det bli trevligt att fira födelsedagen.

Men idag är det alltså dags för min helg. En tur till Borlänge efter jobbet blir det för att hämta en tavla åt min bror. Tänkte passa på att titta in på loppisar när jag ändå är ute och kör. Som du nog vet vid det här laget, så har jag en stor kärlek för loppisar.

Orsakullan
Follow
✰ Fina du som tänkt kommentera, läs detta innan.✰

↳ Jag lämnar alltid respons på dina kommentarer här.
↳ Lämnar du din bloggadress, så vänta dig alltid ett besök från mig.
↳ Jag raderar kommentarer som innehåller svar på kommentarer från Din blogg. Även kommentarer med hot, hån, grova ord och kränkande ton raderas.
↳ Jag tar gärna emot feedback/kritik som framförs på ett konstruktivt sätt.
↳ Jag blir alltid glad av fina och vänliga kommentarer. Så kärlek till dig som lämnar kärlek här.
↳ Här kan du läsa om hur jag behandlar dina uppgifter: Integritetspolicy

64 thoughts on “Torsdag, och början på helg.

 1. Vad skönt att ta helg redan på torsdagen, så underbart när man får göra det och får en riktigt lång helg framför sig =) Åh loppisar så himla roligt, nu vart jag avundsjuk.

 2. Insåg att jag trott de varit tisdag hela dagen idag. Nackdelen med att vara vårdledig och ha en man som jobbar skift och har ledigt mitt inne i veckan. Nu blev det ju helg mycket fortare (även om gubben har arbetshelg)

 3. Så himla skönt med helg & va roligt att komma ut på loppisar. Är ju verkligen så mysigt att gå runt och kika samt att man verkligen kan fynda! Grattis i förskott förresten fina du 😃
  Yela recently posted..Vi ska flytta!!

 4. Så härligt att din helg börjar redan på torsdagar, kan tänka mig att det känns bra att ha lång helg. Att gå på loppisar är verkligen så roligt, man kan verkligen fynda så fina saker. Hoppas att du hittar något som vill ha 🙂
  Jennysvardag recently posted..Så här bor vi

 5. Då jag redan igår fick för mig att det var fredag idag känns dagen konstig… ja det spelar väl ingen roll vad dagen heter egentligen men jag vill ha fredag nu 😉
  Skönt med en ledig dag då Du kan göra lite mer som Du vill även om Du har måsten som Du behöver ta itu med.

 6. Åh trevlig helg då… haha!!!
  Avis att du får helg så tidigt 😉

  Låter som en bra dag med loppisbesök, jag älskar loppisar, så mysigt att titta på allt och kanske hitta sin skatt.
  Här i Turkiet finns inte loppisar på samma sätt. Vet inte varför… tråkigt! Jag får kanske starta en så folk får upp ögonen 😉

  Ha en fin dag!

  Kram kram
  Jenny recently posted..Polygami

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: