Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Läraryrket

Torsdag, och början på helg.

Torsdag är dagen när min helg börjar. Det här är dagen som oftast känns väldigt skön på det sättet. Min helg kommer bestå av städning och sedan finputsning av min tentamen. På måndag fyller jag 35 år vilket betyder att jag ska ha lite kalas efter jobbet. Min måndag med jobb kommer till stor del bestå av utvecklingssamtal. Men när jag sedan kommer hem ska det bli trevligt att fira födelsedagen.

Men idag är det alltså dags för min helg. En tur till Borlänge efter jobbet blir det för att hämta en tavla åt min bror. Tänkte passa på att titta in på loppisar när jag ändå är ute och kör. Som du nog vet vid det här laget, så har jag en stor kärlek för loppisar.

64 Comments

 1. Vad härligt!
  Här börjar helgen först fredag morgon då jag jobbar natt.
  men hoppas du får en fin födelsedag och en riktigt fin dag.
  Grattis i förskott om jag inte får möjlighet att säga de på din dag 🙂

 2. Åh trevlig helg då… haha!!!
  Avis att du får helg så tidigt 😉

  Låter som en bra dag med loppisbesök, jag älskar loppisar, så mysigt att titta på allt och kanske hitta sin skatt.
  Här i Turkiet finns inte loppisar på samma sätt. Vet inte varför… tråkigt! Jag får kanske starta en så folk får upp ögonen 😉

  Ha en fin dag!

  Kram kram

 3. Då jag redan igår fick för mig att det var fredag idag känns dagen konstig… ja det spelar väl ingen roll vad dagen heter egentligen men jag vill ha fredag nu 😉
  Skönt med en ledig dag då Du kan göra lite mer som Du vill även om Du har måsten som Du behöver ta itu med.

 4. Så härligt att din helg börjar redan på torsdagar, kan tänka mig att det känns bra att ha lång helg. Att gå på loppisar är verkligen så roligt, man kan verkligen fynda så fina saker. Hoppas att du hittar något som vill ha 🙂

 5. Vad skönt att helgen börjar redan idag för dig! Önskar så att den gjorde det här med haha. Grattis i förskott! ❤️

 6. Vad skönt att du får helg idag och vilka bra helgplaner du har. Skönt att kunna ta det lugnt. Jag ska jobba i helgen , under förutsättning att jag är frisk alltså,

 7. Skönt att det äntligen är helg. Städa är väl inte allt för kul men skönt när det är gjort.
  Loppisar är kul, låter som ett vettigt stopp på vägen.

 8. Så himla skönt med helg & va roligt att komma ut på loppisar. Är ju verkligen så mysigt att gå runt och kika samt att man verkligen kan fynda! Grattis i förskott förresten fina du ?

 9. Skönt att börja sin helg redan nu! Vad det än är på bilden, så ser det oroväckande gott ut? Hoppas verkligen du får din helg så som du ser den just nu, ganska halv lugn och trevlig❤️

 10. Brukar också ha helg efter torsdags jobbmen skall jobba i morgon med, känner inte alls för det just nu ? men det blir säkert kul i morgon

  Grattis i förskott

 11. ÅÅH vad underbart med helg redan nu, LYXIGT!!! Jag fyller också år nu i februari, längtar <33 Grattis i förskott, trevlig helg <3

 12. Insåg att jag trott de varit tisdag hela dagen idag. Nackdelen med att vara vårdledig och ha en man som jobbar skift och har ledigt mitt inne i veckan. Nu blev det ju helg mycket fortare (även om gubben har arbetshelg)

 13. Det låter skönt att ha torsdagen som fredag!? Så trevligt att åka och titta på loppisar! Jag har blivit lite sugen på att gå på loppis igen.
  Födelsedagsfirande på måndag låter också riktigt trevligt!☺️

 14. Så skönt att du redan har helg 🙂 Bästa ju när man går hem från jobbet eller skolan och vet att man har helg nu 🙂 Så roligt med födelsedagsfirande 🙂

 15. Kommer knappt ihåg känslan när man varit i skolan/jobbat och sedan få ledigt. Minns iallafall att den var positiv, vad fort man glömmer när man inte gör något på dagarna.

  Kul med loppis och Godmorgon på dig!

 16. Vad skönt att ta helg redan på torsdagen, så underbart när man får göra det och får en riktigt lång helg framför sig =) Åh loppisar så himla roligt, nu vart jag avundsjuk.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: