Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Reklam

El och ljus.

Inlägget är i samarbete med Elbutik.se

Om just du är en flitig läsare av min blogg, har du nog följt de elkaos som jag precis genomled. Det finns några bra saker med elkaoset och en av dessa är att jag numera har el ute på balkongen. Det får mig genast att tänka på att jag vill ha utomhus belysning där. Innan hade jag inte tänkt på saken, men när jag i helgen besökte mina grannar som hade lampa på sin balkong tänkte jag att det här var riktigt mysigt. På Elbutik.se finns utomhusbelysning och jag såg ganska snabbt ut en jag gärna skulle vilja ha. Priserna varierar och det gillar jag, då finns det något för alla smaker och plånböcker.

Jag drömmer även om att köpa infravärme och sätta upp på balkongen. Detta har även grannarna och det var liksom skönt att sitta på balkongen på kvällstid där i infravärmen. Jag ser en mig själv dricka ett glas rött på balkongen i sommar med infravärme och en lampa där som får myskänslan att stiga. Jag fixade balkongen i helgen, men jag har inga blommor där ännu för det är nog för tidigt att införskaffa dessa ännu. Men snart ska det absolut bli lite fint där, och då står ju även en utelampa samt infravärme på önskelistan. Visst kommer jag härma grannarna, man vad gör det? Någonstans är det väl så att de flesta människor vill ha fint och snyggt på sina uteplatser.

Varför är det då så att man så gärna vill fixa ute? Vad är det som får oss människor att gilla belysning så mycket? Inomhus vill vi ha belysning och på andra platser som utomhus en helt annan. Det tycks dock som att vi gärna vill att mörkret ska vara begränsat och ändå ge oss ljus i livet. För mig är det dock främst utomhus belysning jag vill ha, och här har Elbutik precis det jag söker. Jag kommer garanterat lägga en order inom snar framtid.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa