Dark Mode Off / On
Bloggutmaning

Under semestern så är min klädstil…

Jag kör en bloggutmaning i juli. Vill du följa med? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet du med. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Min klädstil på sommaren skiljer sig ganska mycket mot resten av året. På sommaren bär jag gärna klänning, kjol och t-shirts. Det är under sommaren jag kan känna mig fin, som att jag lyser upp med solen. Jag vet inte vad det beror på egentligen. Resten av året gömmer jag mig gärna i stora kläder och försöker att undvika att frysa så mycket jag kan.

Hur är din stil sommartid?

Deltagare i juniutmaningen är:
Står du inte med på listan? Säg till så lägger jag till dig.
Mina
it_is/Anette
Kraka
BP-computerart
LCHFTrollet

60 Comments

 1. Nu har jag bara pluggat (sommarkurser) i två veckor så jag har haft en förslappad stil, haha. Går på semester NU (!) så det ska väl bli bättre. Igår fick jag i alla fall säga åt mig själv att inte gå på promenad i foppatofflor och min tre nummer för stora, men sköna, ullkofta haha. Ska försöka hitta något somrigare.

 2. Samma här! Asso egentligen hatar jag sommaren. Men så skönt att slippa vinterskor och vinterjacka haha! Men på ett sätt älskar man sommarn också ? sjukt bra inlägg!

 3. Men det är lite så det ska vara känner jag. Sommarfin! Jag vill gärna ha något som är fint och bekvämt på samma gång.

 4. Helst bara på stranden i bikini (försöker inte skämmas) annars shorts, linne eller t–shirt, sandaler. En och annan rymlig sommarklänning…

 5. Jag klär mig nog ganska likt både på sommar och vinter faktiskt… Klänningarna jag använder under sommaren används även under vintern, för att jag vill känna mig extra fin då också =)

 6. Tunna t-shirt / tröjor har jag. gillar ju inte sommarn & värmen så jag försöker va i skugga så mycket som möjligt, Fast jag älskar också att ha stora tjocka tröjor på vintern.

 7. Klär mig också gärna i klänningar & kjol på sommaren. Tycker det är så fint och känns befriande på något sätt 🙂

 8. Haha herregud vad jag kan skriva under på det här! Speciellt nu när jag är gravid och klänning är det enda plagget man orkar ta på sig när zet är varmt och klibbigt.

 9. Det är nog lite likadant för min del? Det är på nåt sätt lättare att känna sig fin på sommaren. Med lite tur har man fått lite solbränna, och kläderna har gladare färger. På vintern handlar det mycket om att slippa frysa.

 10. Då jag går hemma 24/7 alltså dygnet runt på heltid blir det faktiskt ingen större skillnad, jag är typ klädd lika under hela året… bara det att jag under vintern kör lager på lager och under sommaren inte är lika ”kålhuvud” alltså inte lika många lager. Grund utstyrseln är långt linne över ett par tights och självklart svart, svart, svart.

 11. Jag bär väldigt olika under sommaren.. Gärna ljusa färger. Men så fort hösten kommer så går jag över till grått och svart ❤️

 12. Min klädsel är nog lite samma som din. Just nu gillar jag vida luftiga byxor (gillar inte att känna svett hud mot hud när det är så sjukt varmt) och någon tshirt bara. Tycker sommarkläder öht gör så man lyser upp som du beskriver just för att mer färger kommer fram. Det blir mer gladare. 🙂

 13. Solen gör så mycket med en , kanske kan de vara solen som ger den känslan till dig 🙂
  Jag klär mig i linnen, shorts, kjolar o enbart lätta kläder 😀

 14. Min sommarstil när jag inte kör på träningskläder är klänningar. Det är mitt absoluta favoritplagg och jag känner mig alltid fin i klänning. Har alldeles för många klänningar….. 🙂

 15. Jag är likadan skulle jag säga jag bär dock inte klänningar men på sommaren har jag gärna linnen, t-shirts. Medans på vintern har jag större kläder eller fleecetröja, hoodie 🙂

 16. ja är ju samma som dej
  lever upp me på sommaren liksom . har aldrig strumpor på mej på sommaren ifall det inte är med tennisskor typ
  och mer korta byxor taights cykelbyxor mm så japp vi e lika där

 17. Här är vi inte alls lika. Himla kul att läsa att vi tänker precis lika många gånger, medan vi ät så totalt olika andra gånger. Måste vara ett bevis på att dina frågor är kanonbra:-)

 18. Jag har ju snöat in mig på kaftan/kimono! Tycker det är det skönaste plagget ever och kan användas på massa olika sätt!!

 19. På sommaren varierar jag mkt hur jag går klädd . Ibland shorts mestadels 🙂 och något tröja fl linne o solbrillor 🙂

 20. Jag som alltid har föredragit shorts och linne på sommaren förvandlades till en klänningstant av praktiska skäl förra sommaren. Blev nämligen med ”påsar på magen” efter en operation och då var det praktiskt med en klänning.
  Nu är påsarna borta (tack och lov!) men klänningarna är kvar. Måste erkänna att det är rätt skönt när det är luftigt och ledigt 😀 Fast nu varierar jag med shortsen också 🙂

  1. Men du så fint ändå att du efter operationen började använda klänning och såg att det fanns saker som var skönt med saken. Tänk ändå att en sådan sak som påsarna fick dig till det :). Tycker nog att det är rätt fint 🙂

 21. Jag körde ett dubbelsvar – se kommentar till torsdagsfrågan!
  Roligt initiativ du tagit, tack för det! För egen del vill jag nämligen inte bara blogga om böcker utan är mån om att ha ett bredare ämnesval. Exempelvis roar kläder/mode/shopping/design mig …

  1. Så roligt tycker jag att du är med :D. Jättekul med dubbelsvaren, jag ska lägga in dig på listan omgående :).
   Jättekul att det uppskattas också 😀

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: