Dark Mode Off / On
Bloggutmaning

Jag har lämnat en byggnad med skoskydd, sant eller falskt?

Jag kör en bloggutmaning i februari. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Haha jo då det har jag, minns förskoletiden med sonen. På med skoskydd och så ut på gården tittar ner och där går man med dessa skydd i färgen blått över skorna. Jag undrar hur många som lyckats att göra detta, helt ovanligt kan det ändå inte vara.

Deltagare i februariutmaningen är:
Står du inte med på listan? Säg till så lägger jag till dig.
Ditten_datten
Stenhagenbettan
it_is/Anette
BP-Computerart
Louise
Marianne
Hanna – Hälsa och träningsglädje
Amandizan
Zinnie
En jordemors liv och lustar
Geddfish
Linda
corkystyle

14 Comments

  1. Hahaha, ja visst har man gjort det när man har varit hos tandläkaren eller på vårdcentralen! På förskolan tar jag av mig skorna och går in med vetskapen att jag kommer att få fullt med sand i skorna sedan…

  2. Min man gick från läkarstationen till bilen, körde till macken, tankade… Då såg han att han hade fina ,blå skoskydd på sig 😂😂😂

  3. Hahaha! Du och min man skulle då vara det perfekta paret. Han har lyckats några gånger med att h skor med ”kondomer” på när han besökt tandläkaren/läkaren. Själv glömmer jag ofta att sätta på mig skydden, vilket inte är så poppis har jag märkt. Så jag har nog inte lämnad en byggnad med skoskydd.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: