Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Tonårsbarn

William slutar 9:an på Friskolan Mosaik.

Så idag kom då dagen när min älskade son lämnade grundskolan för alltid, nu går han vidare mot gymnasiet i höst. Han var så otroligt snygg där när han var uppklädd. Jag kände mig som världens stoltaste mamma när jag hämtade honom utanför skolan för att åka hem.

Det är samtidigt en konstig känsla, i tio år har William gått på Friskolan Mosaik. Med samma fina klasskamrater, och underbara lärare från förskoleklass upp till högstadiet. Han har fått så mycket hjälp och stöd från det han klev in genom Friskolan Mosaiks dörrar där i augusti 2010 med sin lilla hand i min. Då var han kortare än jag, idag är han längre än mig.

Jag är så otroligt tacksam för alla dessa år William fått på Friskolan Mosaik, hur han fått växa och alltid mött lärare som trott på honom. Som velat ha honom där, som tyckt om honom. En bättre skolgång än det kunde han inte fått! Tusen tack fina Friskolan Mosaik för alla år ni varit en del av min sons liv. Tack för att ni varit en del i att lära honom växa! Allt han lärt sig genom en skolgång hos er, kommer att leda honom framåt i livet!

Vi har firat hemma hos Björn, ätit gott och sedan skjutsade jag William till hans kompis så de ska träffas hela klassen ikväll för att umgås. Det är så fint, en sista liten stund så där tillsammans bara dem. Det värmer i hjärtat på mig att han fått sådan fin skolgång, det är inte alls som har den saken.

34 Comments

      1. Så fin han är! Stort Grattis till honom ?Så kul att höra att han haft en sån bra skolgång! De är inte självklart idag! Kram ❤️

  1. Alltså jag förstår dig, jag menar se hur de växer upp så där o poff är de gymnasiet som gäller! Men oroa dig inte ❤️ De kommer att bli bra! Jag tror på honom faktiskt o jag tror på dig som mamma

  2. Men åh så fin han var! Killar i kostym alltså, kan tänka mig att du var stolt! Och så härligt att han skolgång varit så bra & med så bra lärare & klasskamrater 🙂 det blir man ju glad av att höra 🙂

  3. Så stilig han är ??? ja det är verkligen något speciellt med att sluta grundskolan, det som kommer sen är en helt annan verklighet. Mannens stora dotter slutar nian i morgon. Som hon sett fram emot det

  4. Hurra för William! 😀 Och för skolan som lyckats med sitt uppdrag att se och lära ut till eleverna. Nu väntar nya utmaningar, vad kommer han gå för program i höst?

    1. Han ska gå natur på Falu fri, en friskola här i Falun :). Han kom in vid första antagningen så han bör nog göra detsamma nu också hoppas jag. På alla val han gjorde kom han in sist då, och natur låg först i ”intresse” 🙂 .

  5. Härligt att du/ni är så nöjda med skolan. Jag gick också på en friskola och herre så bra jag hade det!
    Men vad tiden går fort ändå! Fin var han ja. Mysigt att få fira allihopa tillsammans med.

  6. Grattis till din fina son och och hans examen fån åk 9! Så härligt att höra att han har haft en bra skolgång genom hela grundskolan!

  7. Att vara tacksam och nöjd med ens barn skolgång är ingen självklarhet,
    tyvärr finns det många barn/elever som hamnar fel.

    Så fin William är <3

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa