Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Julkalender

Kajsons julkalender 2020 – ” Detta köper jag istället för att laga ”

Så kom frågan om mat då? Egentligen allt, jag lagar ytterst sällan mat. Det där är mer Williams och Björns grej. Jag kan absolut köpa pizza istället för att laga den själv, eller dra på en snabbmatskedja och handla hamburgare för att jag inte alls är sugen på att steka egna. Är jag en hemsk människa? Ja kanske… Eller bara ätstörd och därmed helt utan känsla för mat.

 *Detta är en del i Kajsons julkalender – vill du också vara med så kan du läsa mer här.

5 Comments

  1. Igår åt jag en tallrik fil med nedbrutet knäckebröd och en skinkmacka…. Jag har aldrig haft en ätstörning eller velat banta,,, Efter cancerdiagnosen och operationen smakar inget mig gott längre….idag har jag inte ätit något….Jag hoppar mat ibland, två ggr i veckan minst…. Vet att det är osunt och ohälsosamt min man lagar mat och frågar om jag vill ha? 9 av 10 ggr är mitt svar – NEJ… Mina barn säger mamma du måste få energi….

  2. Jag tycker inte du är en hemsk människa bara för du köper pizza eller åker till en snabbmatsrestaurang. Känns skönt att läsa att det är fler som gör som mig. Då jag inte alltid orkar eller vill laga mat 🙂

  3. Nejdå, du är inte en hemsk människa. Jag har själv svart bälte i snabbmatsätande. Trots att jag lagar massor av mat periodvis. Jag råkar helt enkelt gilla livsstilen med en korv med bröd, en hamburgare på vägen, kaffe och en bulle istället för middag…

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa