Dark Mode Off / On
Skilla vår mellanpudel

Ljuvliga dagar med ett sportlov.

Vi har sportlov och nog är det så att vi båda lever livet just nu. Tar långa promenader i solen, njuter av att vila en stund. Kanske främst det där med vila är bra för mig som inte mått så bra på ett tag.

Igår träffade vi Jennie och hennes två hundar Ville och Akilles. Det är där Skilla är på dagarna när jag jobbar och det är så fint att ha en sådan vän som Jennie. Perfekt också att vi kan ta promenaderna tillsammans varje dag med hundarna, det gillar jag verkligen.

20 Comments

  1. Så härligt det låter. Behöver verkligen semester just nu, men får vänta två veckor till. En hund gör verkligen att man kommer ut, och det står högst på min önskelista.

  2. Så du har sportlov samtidigt som nollåttaland. Trodde det var Dalarnas tur nästa vecka.
    Ja tajmingen är ju perfekt. Vädret är härligt och det är riktigt varmt för årstiden. Så det är bara att njuta fullt ut:-)

  3. Så härligt det låter. Att ni lever just nu ?.

    Så bra att ha en så go vän ??. Som tar hand om Skilla väl & du kan lita på henne. Vad bra att ni tar trevliga promenader ihop på dagarna ?☘️☀️Med era hundar ?.

    Kram❣️

  4. Härligt att träffa en vän ute och gå hundpromenader tillsammans. Då får ju även hundarna umgås lite. Njut nu av lite lov ?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: