Dark Mode Off / On
Böcker Specialpedagog Tävlingar

En vinst, och sommarpresent från Falu kommun.

Förra veckan hade tidningen Läraren som tillhör mitt fackförbund Lärarförbundet en tävling på Facebook, där du kunde vinna ett bokpaket. Döm av min lycka och förvåning att jag vann! Paketet var sex kilo tungt men med massor av läsglädje! Nu ska jag se till att läsa, det är ju ändå roligt med böcker.

När jag kom hem hade även Falu kommun skickat ett brev, det var något så roligt som Falu kortet från centrala stadsrum. För den fina prestation vi alla utfört under året! Vilken sommarpresent och vilken glädje att få uppskattning! Tusen tack för det Falu kommun!

21 Comments

 1. Grattis vad många fina böcker du fick ? Falun är verkligen en vacker stad, där föddes jag och bodde där i ett år…

 2. Vad roligt att du vann lärarförbundets tävling och fick en full låda med böcker. Sex kilo är inte lite direkt. Sådant gillas. Vad roligt att du fick en sommarpresent från Falu kommun. Det är så uppskattat när man får något litet från jobbet som tack för det jobb som man har lagt ner.

 3. Vilken början på din semester! Dubbel nöje! Så kul med bokpaketet och Falukortet – hoppas det har med många events som du gillar så att du kan utnyttja fördelarna med kortet. GRATTIS!

 4. Så fint av dem och så fin present också med massa fin läsning och vad roligt att du vann också. Oj 6 kilo det är mycket det, 6 mjölkpaket minsann

  GRattis till vinsten

 5. Grattis till vinsten. Så roligt och oftast så oväntat. Nu har du att göra i sommar. Falukortet? Är det typ något som ger erbjudande där du bor?

 6. Grattis va kul!
  Falukortet, är det nåt presentkort? Eller nåt sånt där upplevelsekort som man får gratis inträde och rabatter? Spännande iaf tycker jag! Fin uppskattning på det jobb ni lägger ner.

  Vi har fått 300kr i presentkort på Tidaholms handel av kommunen. Jättebra, det gör att vi uppskattar vår lokala handel, vilket jag gjorde innan iofs.
  Men ett bra upswing för handeln och att fler ser det lokala!

  Dagens inlägg är också klart, länkar här nedan

 7. Grattis till vinsten. Böcker är perfekt på sommaren och man kan sitta ute och läsa i solen eller skuggan. Jag vann en bok för ett tag sedan men har inte hunnit läsa den än. Just nu lyssnar jag mest på ljudböcker men ska ta tag i läsandet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: