fbpx
Dark Mode Off / On
Lärarprogrammet

Skit lukt på stan.

Drog ner på stan och pluggade med Lisa. Vi satt på bibblo och skrev våra portfolion och reflektionsuppgifter. Haha något jag uppmärksammade var att även om vi satt och gravade och någon gick förbi, till exempel bibotekarien så började vi genast prata och skrev förbrilt på våra minisar. Så började garva och sa till Lisa, men va fan man beter sig ju som man gjorde när man gick i skolan (alltså grundskolan) så där slänga ner sig i böckerna när någon gick förbi för att fortsätta babbla och garva när personen försvinner. Vi blev klara i alla fall. Gick till pizzerian och åt lite, jag tog en tropicana utan ananas och Lisa en sallad. Sen spanade vi på stan. Handlade en julklapp åt mamma. JÄTTE fin sak, sen gick vi runt så går vi förbi en tant och det börjar lukta skit. Trodde först den där tant lagt av världens brak skit så blev fan halt upprörd. Men så började Lisa rynka på näsan och bara “FY fan va det luktar”, så ser jag hur folket i massan på stan börjar rynka sina näsor, någon får kvälvningar och håller för näsan och börjar nästan spy utanför din sko. Själv klarade jag inte stanken och höll för näsan med både fingrar och min jacka som skydd. När vi går upp för tappan för att vandra in mot swedbank ingången så tog Lisa som hållt andan i flera minuter luft och började få kräksreflexen och jag bara skrattade och fick i min ännu mer SKIT lukt och kvälvnings känslor. Vi rusade in på swedbank. I gallerian mitt i mellan apoteket och stadium satt sen jag och Lisa och knipte efter luft och garvade som två fjortisar. Så kommer ett gäng tonårskillar från NTI-gymansiet och går ut, dom kom rätt kvickt in igen och skriker “FY FAN VAD DET LUKTAR SOM NÅGON SKITIT DÄR UTE!” Haha, då började jag skratta igen trots att jag själv befunnit mig i den vedervärdiga doften ett tag. Jag och Lisa skickade sms till DT och skrev följande till TIPSA, dock har det inte kommit upp varför det stank *surt* “Stank sprider sig över falun. Precis just nu, vad är orsaken.” , jag kunde inte låta bli vi garvade som fan åt de också. Sen började vi gå för jag fick lov att gå till bussen drog många andetag på vägen hemåt men skit lukten började försvinna, men vid bussen stod ett gäng tonåringar som pratade om den jävliga skit doften som spritt sig genom stan alldeles nyss. HADE bra gärna velat veta vad fan de var som luktade. Får nästa dåligt samvete över att jag i min ilska beskyllde den där tanten? MEN samtidigt, det kunde ju varit hon också.

1 Comment

  1. 2009-11-11 @ 15:55:55

    Svar från min blogg: Nej precis, mer än en rad är ingen idé Jag får så mycket finnar av choklad oxå så försöker låta bli de så mycket som möjligt

    Okej, tycker du inte om vanilj ska du inte smaka den. hehe

    Nu har hon äntligen blivit bra, hon var och fick vaccin idag, det hade gått jätte bra, hon tyckte inte ens att det gjorde ont

    Hmm undra vad det kan ha varit för stank på stan, har inte varit ner idag så jag slapp den

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: