Dark Mode Off / On
Lärarprogrammet

Cosmopolitan och veckorevyn.

Fick en cosmopolitan och veckorevyn idag. Till saken hör att jag tror jag prenumererar på cosmo men nu stod det att jag fått gratis nummer som tack från Nelly.se , så risken är stor att jag får dubbelt nummer imorgon eller så.
Får väl se. Fick även veckoreyn som jag inte fick någon som helst koll på varför för så vitt jag vet har jag gått ur veckorevyn men det visar sig antar jag?

Ska gå och lägga mig strax. Imorgon ska vi ha lekpedagogisk uppgift i studiegruppen och spela upp för barn, det känns väldigt nervöst vill jag säga. Jag är ingen teater apa så jag känner stor press. MEN ska förhoppningsvis både bli kul och givande. Lär gå och lägga mig nu. I natt blev jag nämligen väckt av att min gamla telefon levdet ett eget liv, trots att den var avstängd trodde den att klockan var 07.00 och att jag skulle gå upp. KLOCKAN var 3.00 på natten och jag begrep inte ett skit varifrån ljudet kom lyssnade och letade men hittade inget. Vet att jag trodde det var sonens leksak ett tag? SKUM man blir när man är så där nyvaken. Hade skit svårt att somna om sen, och sonen vaknade och ville kissa så klart och ropade på mig så fick gå dit antar att det störde hans sömn. Så jag hoppas på att få sova ut i natt behöver in skönhets sömn.

Skriver väl mer imorgon. Här får ni ett smakprov på mina tidningar. Läser ni innan ni lägger er? Eller ser ni på tv tills ni somnar? Jag kan inte somna framför tv:n längre störs av ljuset förr kunde jag det men inte längre. Radio har jag aldrig kunnat ha på när jag sover, det stör mina drömmar och passar liksom inte in där. JAG ska ha tyst och mörk när jag sover då sover jag som allra bäst.

1 Comment

  1. 2009-11-17 @ 12:02:41

    Jag läser en stund varje kväll. Läser tidningarna Cosmo, Solo, Veckorevyn, Hänt Bild, Veckans Nu med flera… Men mest böcker. Läser just nu biografin om bandet Mötley Crue. Riktigt bra.
    Annars så kollar jag ALLTID på CSI & Cold Case eller Criminal Minds beroende på vilken dag det är, brukar vara lagom att släcka och sova efter det runt kl 1. Sambon brukar spela tv-spel..Vi är så sociala här hemma..

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: