Dark Mode Off / On
Lärarprogrammet

Det går framåt.

Sitter och lyssnar på rix fm. Om typ 1 timme ska jag befinna mig på högskolan. Nu kommer verkligen nervig känslan. Hehe, sjukt egentligen det är ju fan inte så jobbigt egentligen men ja man blir väl ändå nervig kanske. hehe.

Får se lär ju äta nån lunch sen efteråt i alla fall. Fan får brev om att pensionspara, gör ni de? Jag är skit kass på sånt där sen känns ju en pension skit långt bort liksom.

2 Comments

  1. 2009-11-19 @ 11:23:01

    Får också en massa brev om det, men nej, jag pensionssparar inte. Fast man borde nog göra det. Får börja göra det så fort man får ett fast jobb sen. Annars sitter man där pank och jävlig när man är 75 bast och vill gå på PRO-dans..

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: