Dark Mode Off / On
Utmattningssyndrom

Om kanske, om jag orkar.

Dagarna ser ungefär lika ut varje dag. 7:30 vaknar, ligger i sängen medan William gör sig klar för skolan. Kanske somnar jag om, kanske orkar jag gå upp. 10:00 är ur sängen och duschar. Kanske orkar jag äta frukost kanske orkar jag sminka mig. 11:00 klär på mig och tar en promenad, kanske orkar jag gå länge kanske orkar jag bara gå i 20-30 minuter. 12-16 oftast somnar jag någon gång här och sover länge. Vaknar och känner mig hungrig, äter lite mat tills jag känner mig äcklad. Kanske tar jag en längre svettig promenad. Kanske orkar jag kolla FB en stund och blogga? 21:00 är jättetrött och somnar samtidigt som William. Mina dagar är ett omlopp av kanske:n, orkar jag idag diska. Kommer jag idag klara av att inte tänka på uppstressade saker? Om kanske, om jag orkar.

24 Comments

  1. Låter jobbigt men samtidigt bra att du har möjligheten att ge kroppen och huvudet vila på dagarna. Dock hoppas jag verkligen att du snart börjar återhämta dig mer och mer!:)
    sv: Tackar för din gissning i tävlingen och lycka till!:)

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: