Lite fynd från PMU i Falun.

img_2815

Björn skulle upp till Ingarvet för att hämta sin bil efter jobbet så jag hakade på för att springa in på PMU och kika på deras loppis. Det var helt okej med folk idag eftersom det var snöoväder. Jag fyndade fyra böcker för 15 kronor styck. *

Tror dessa kommer vara bra, jag har en kärlek för faktaböcker och Trotsboken och Våga vara kändes som bra böcker. Dels för att jag ställer mig lite emot ordet trots och därmed vill läsa på mera, dessutom har den ett spann även för äldre barn något jag gillade och Våga vara är en bok som handlar om barns självkänsla. Jag har ju redan läst den fantastiska boken Med känsla för barns självkänsla och den har varit helt underbar i yrket som lärare. Tror även denna Våga Vara är en sådan bok. Just nu kommer jag inte orka läsa dessa faktaböcker men det kommer ju komma en tid när jag är helt frisk och istället orkar och klarar av att läsa igen. Tills dess finns dessa två böcker i bokhyllan i väntan på dagen när min själ är helt läkt.

Boken som jag sedan köpte Populärmusik från Vittula är en sån där bok jag tyvärr inte läst även om tanken varit att läsa den många gånger. Jag har sett filmen och tyckte mycket om den, men boken har trots att jag tänkt läsa den aldrig blivit av. Nu när jag hittade den fick den följa med hem, även här kommer det nog dröja tills jag orkar öppna den. Men då finns ju boken där till det tillfället och jag tror det kommer att bli jättebra.

Den sista boken jag köpte var Bland Tomtar och Troll, ni som följer vet ju att jag samlar på dessa böcker. Det är så kul när man får tag på dessa fina böcker. Det blir som en blandning av nostalgikänsla från barndomen och ett pirr i den barnsliga delen av min själ.

 

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

18 thoughts on “Lite fynd från PMU i Falun.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: