Ny header innan läggdags.

header-2

Jag har länge känt mig trött på min header och visste att det var dags att byta. Så nu på kvällen tog jag tag i saken. Känns helt okej och kände att texten under passar ganska bra ihop med livet just nu. Den funkar absolut så länge, jag har sakta börjat plocka fram min kamera igen. Kanske börjar intresset vakna igen, kanske börjar min kreativitet smyga sig fram. Jag är en flyktig människa fångad i denna värld av normer och värden som inte alltid passar mig. Jag behöver ha närmare kontakt med naturen och se det vackra runt mig, lyssna på fågelsång och se delar av naturen. Att jag håller mig inne nu är inte bra, jag måste komma ut på dagarna igen. Kanske kameran kommer kunna följa med mig ut på äventyr snart igen, kanske börjar jag ännu en gång få tillbaka känslan för att skapa bilder.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

56 thoughts on “Ny header innan läggdags.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: