img_2929

För att beskriva denna dagen tänkte jag passa på att börja med att visa mina fina naglar som jag fick gjorda idag på Daily life spa här i Falun. Det är mitt månadslyx jag verkligen njuter av att göra, akrylnaglar och Katrin som gör naglarna är verkligen jättegullig och duktig. Var lika nöjd som alltid, både dit och hem lyssnade jag på P3 dokumentär om Ericssonskandalen och det var riktigt spännande måste jag säga.

Det var riktigt soft att komma innanför dörren här hemma också. Jag hade nämligen diskat, städat och lite annat redan innan jag drog iväg så jag kom hem till ett fint och städat hem. Sånt är skönt inför helgen.

Väl hemma kom William och hans kompis hit. Båda skulle på födelsedagsfest hos två klasskompisar så de hade varit nere och handlat presenter på stan precis innan. Killarna satte sig sedan i soffan och spelade och snackade en stund. Själv satte jag mig vid datorn och kikade, Björn ringde som skulle vara chaufför till killarna så jag hakade på för att hämta ett paket på stan. Björn ville till Elgiganten för att spana in lite filmer så vi åkte till Borlänge för den saken. Jag hade först utsatt mig för Siba, sedan Ica supermarket för att hämta paket och sen sprang vi in på Hemmakväll. Trodde rent spontant att jag skulle dö, att sedan då besöka Elgiganten jag fick stå och dra i tröjans krage för det kändes som den ströp åt min hals där på Elgiganten. Det gick bra ganska länge men vid kassan fick jag panik så jag gick och ställde mig vid utgången, då lättade ångesten något.

Sedan så åkte vi för att käka pizza. Men där vi tänkt äta i Borlänge var det 40 minuters väntan så vi åkte mot Falun istället. Jag sa att jag hört en del bra om Mimos så vi bestämde oss för att äta där, det ångrar jag inte! Den här pizzan jag åt toppade bland det bästa jag någonsin ätit, jag tog en vegetarisk pizza med kronärtskocka, oliver, halloumi, tomater och paprika. Den var helt galet god och jag riktigt nöjt av den. Björn tog en pizza med kött på och han var lika nöjd han, kan verkligen rekommendera Mimos om ni befinner er i Falun.

Efter vi ätit åkte vi mot Maxi, så åter igen utsätta mig för folk. Sen hem för att packa upp paketet som skulle fördelas ut. Det var Williams Pandaförsäljning som kommit idag, så jag har fått mina saker men tänkte visa vad jag köpt imorgon. Plockade även ur saker som skulle till huset där vi bor och till min släkt som handlat.

Nu är klockan 21:09 och jag börjar bli trött. Blir nog att lägga mig snart då dagen varit ganska lång om än trevlig. Jag får se vad som händer imorgon, förhoppningsvis något i alla fall. William och Björn ska till Skedvi under dagen och jag har inget inbokat, men en promenad kanske man skulle ta sig.

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa