Tidningen Djurens rätt.

img_2921

I veckan föll senaste numret av denna tidning ner i min brevlåda, den var så klart väldigt välkommen. Jag gillar verkligen Djurens rätt och är medlem där sedan ett år tillbaka. Tycker att de arbetar bra för djurens rättigheter och därför känns det helt rätt att vara medlem. Det är dessutom inte speciellt dyrt så man har råd att vara en del, gillar tidningen som har många intressanta artiklar.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

4 thoughts on “Tidningen Djurens rätt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: