Dark Mode Off / On
Tweenieåldern

En tripp till Valbo och denna lilla måndag.

img_2950

Vi behövde handla lite saker i Valbo så Björn hämtade upp oss för en resa dit nu på eftermiddagen. Det var riktigt kul måste jag säga, vi åkte ditåt och började med att kika på Toysrus och Mediamarkt, sedan åkte vi in till köpcentret för att äta mat. Jag tog sushi och William och Björn thaimat, tycker det är sjuktgott där inne på Valbo måste jag säga, kan rekommendera att äta thai och sushi där.

Vi kikade lite på affärerna, skönt eftersom det var kväll och således knappt några människor. Det gjorde att det gick ganska bra för mig att gå runt i affärer idag. Inte alls som minuterna på Elgiganten i fredags i Borlänge. Jag blir glad för det lilla, att jag fixat att gå i Valbo var faktiskt en rejäl framgång för mig, det skulle jag inte klarat av alls för bara två veckor sedan.

Hur som helst sprang jag in på Panduro och hittade kittet på bilen ovan. Jag hade sett att Yohanna hade köpt dessa och tyckte det var jättefint. Så när jag såg dessa på Panduro slog jag till, detta då jag är en galen Disneynörd (jag äger alla Disney klassiker) och även har Disneys jultallrikar och gärna köper kläder med Disneytryck på. Man skulle kunna säga att jag är ett vuxbarn. Alltså ett vuxet barn, jag föredrar barnfilmer och att kolla på leksaker. Därmed passar nog läraryrket mig egentligen ganska utmärkt eftersom jag får upplopp för min barnslighet där.

Nej nu ska jag svara på lite kommentarer, prata en stund med William innan han ska sova och ladda upp inför morgondagen. Jag hoppas på att sova inatt utan att vakna arg som jag gjorde under den här natten som varit.

52 Comments

 1. Jaaa de fina härliga klassiker fr. Disney<33 Saknar att de inte gör det längre, det var verkligen deras charm och nog också att de är klassat som klassiker S Tycker dock att det är intressanta verklighets tolkningar som görs av de tecknade-klassikerna =D… hoppas verkligen att jag hinner med att se ”skönheten och odjuret” när den går på bioa nästa år!!! Ta hand om dig, kramen damen<3

 2. Vad kul med lite shopping!
  Och roligt att läsa att ni var på köpis ( mina trakter 😉
  Bor nära 🙂
  Jag var också där idag 😉

  Kramar!

 3. Vad roligt att det gick så bra för dig och jag minns den tiden jag hade samma problem. Usch det är fruktansvärt men när man klarar det så känner man sig genast starkare psykiskt. Den där från panduro funderar jag också på att köpa! 😀 Kramis

 4. Hahahaha tänkte precis ”åh jag älskar dem, jag har sett dem någon annanstans också!” Sen såg jag att du länkade till Yohanna, vars blogg jag också läser. Skönt, då slapp jag undra. Men de är verkligen supersöta!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: