Dark Mode Off / On
Utmattningssyndrom

Utmattningssyndrom – Första arbetsdagen sedan juni.

Så var jag då tillbaka på arbetet idag för första gången sedan i juni. Trots endast 1,5 timmars jobb kretsar tankarna nu i huvudet på mig.

Det som kändes mest var väl att jag inte hade någon plats att vara på. Ingen bestämd yta att husera på vilket gjorde att ett obehag spred sig runt mig. Vart var meningen att jag skulle befinna mig? Det kändes inte bra alls, utan mest bara jobbigt. 

Jag smet in till årskurs 3 och satte mig med dem för att ha någon plats att befinna mig på. Min arbetsplats var upptagen och det var ju just sånt här jag INTE skulle behöva vara med om enligt läkaren på företagshälsovården. 

Personalen och således mina kollegor var jättetrevligt så det var inte det. Utan mer känslan av att inte veta vad man ska vara och befinna sig det var inte kul. Får hoppas det är bättre imorgon med den saken. Nu ska jag försöka vila en stund.

24 Comments

 1. Åh, vad jobbigt! Tråkigt att de inte sett till att du har en arbetsplats att landa på. Hoppas det blir bättre. Kram Annika

 2. Men vad tråkigt att det inte var fixat en plats åt dig, rätt dåligt om jag får säga det själv. Sånt där ska du inte behöva vara med om! Hoppas återhämtningen går bra idag iaf!☺

  sv: Jag förstår hur du menar och jag kan också känna så ibland, men här kändes det ändå som att de flesta djuren hade det bra så jag hoppas dom mår bra också!☺

 3. Ställ det kravet hos din chef! Jätteviktigt att du vet exakt vart du ska. Känner du att du inte får respons från chefen, ta det med ditt fackliga ombud och skyddsombudet. De är där för att hjälpa dig komma tillbaka och stötta dig i det du behöver ❤ styrkekram

 4. Förstår verkligen att det kändes jobbigt att inte ha en plats. Så tråkigt att den känslan fick ta över idag. Men en bragd till dig att du gick dit och genomförde den.

  1. Ja det kändes jobbigt :(. Man vill ju gärna veta vart man ska befinna sig eller vart man ska sitta. Tusen tack du <3. Jag hoppas det ska kännas bättre imorgon.

 5. jag håller tummarna för dig att det kommer kännas bättre imorgon. kul att du ville lägga till mig på fb förresten tjejen! 😀

 6. Vad jobbigt för dig :/
  Har tänkt på dig så idag och undrat hur det gått.
  Hoppas det känns bättre imorgon!

  Var rädd om dig**

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: