Utmattningssyndrom – Livets uppdatering, och när huvudvärken släpper.

Ja nu då, tack alla ni som tänkt på mig idag eller lämnat kommentarer. Det värmer i hjärtat. Någon undrade om jag kommit tillbaka till jobbet förtidigt, om jag fallit igen och sådant. Nu kan jag äntligen berätta det som tyngt mig och det blir bra.

Som jag skrev första dagen hade jag ingen arbetsplats. Det här skapade inte direkt en bra känsla. Sedan har detta lite fortsatt, inga tydliga arbetsuppgifter dagar när jag mest suttit av tiden. Några gånger har jag fått arbetsuppgifter och då har jag varit jätteglad. Men att sitta av tiden så där, det gjorde helt enkelt att jag blev så deppad.

Till sist kontaktade jag helt enkelt facket och fick hjälp. Så idag satt jag med HR, chefen och fackligt ombud och fick berätta om hur jag känner, upplever och fick äntligen en tydlig plan och rätsida på saker som jag inte längre orkar med.

Så nu ger jag det här en till chans en sista chans. Imorgon går jag till jobbet med hoppet om att det blir en förändring från och med nu. Jag försöker att se det fina i livet och att släppa det som inte funkat. Jag får väl erkänna att jag är väldigt trött just nu. Ska försöka lägga mig tidigt idag, det behöver jag. Sen får jag förhoppningsvis lite vilrum i helgen.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

64 thoughts on “Utmattningssyndrom – Livets uppdatering, och när huvudvärken släpper.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: