Dark Mode Off / On
Utmattningssyndrom

Utmattningssyndrom – Livets uppdatering, och när huvudvärken släpper.

Ja nu då, tack alla ni som tänkt på mig idag eller lämnat kommentarer. Det värmer i hjärtat. Någon undrade om jag kommit tillbaka till jobbet förtidigt, om jag fallit igen och sådant. Nu kan jag äntligen berätta det som tyngt mig och det blir bra.

Som jag skrev första dagen hade jag ingen arbetsplats. Det här skapade inte direkt en bra känsla. Sedan har detta lite fortsatt, inga tydliga arbetsuppgifter dagar när jag mest suttit av tiden. Några gånger har jag fått arbetsuppgifter och då har jag varit jätteglad. Men att sitta av tiden så där, det gjorde helt enkelt att jag blev så deppad.

Till sist kontaktade jag helt enkelt facket och fick hjälp. Så idag satt jag med HR, chefen och fackligt ombud och fick berätta om hur jag känner, upplever och fick äntligen en tydlig plan och rätsida på saker som jag inte längre orkar med.

Så nu ger jag det här en till chans en sista chans. Imorgon går jag till jobbet med hoppet om att det blir en förändring från och med nu. Jag försöker att se det fina i livet och att släppa det som inte funkat. Jag får väl erkänna att jag är väldigt trött just nu. Ska försöka lägga mig tidigt idag, det behöver jag. Sen får jag förhoppningsvis lite vilrum i helgen.

64 Comments

 1. Lycka till imorgon, madde!
  Hur hade de tänkt att det skulle utvecklas om du inte hade kontaktat facket???

  SV: Den är riktigt bra tycker jag! 🙂

 2. ojdå, vad besvärligt att du inte fick några arbetsuppgifter, vad hade de då tänkt sig? Fick du inte tillbaka din klass? :O Men nu ska vi väl inte tänka på ”tänk om” för nu har du ju fått lite rätsida, så ser vi om förbättringen sker under dagen redan 😀

 3. Fantastiskt bra av dig att du orkade ta tag i det och hörde av dig till facket! Hoppas nu på en ändring och att det blir bra för dig!

 4. Så skönt att du äntligen fått en plan att gå efter, hoppas verkligen att du märkt av en förändring idag på jobbet och att allt gått bra!☺

 5. Men vad konstigt att det blivit sådär… Eftersom att de vetat att du ska tillbaka och jobba ju. Dem borde ha gjort allt så bra som möjligt så att du känt dig trygg redan första dagen. Konstigt och jobbigt.. Jag hoppas att det blir en förändring <3

 6. sv: Ja det måste finnas en belöning med att bocka av att göra listor 🙂 det var så jag började, nu antecknar jag i kalendern.

  Hoppas du är piggare nu 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: