Dark Mode Off / On
Läraryrket

Föreläsning – Cecilia Segerby ”Arbeta med lässtrategier i matematiken”

Idag befann jag mig på högskolan för första gången på flera år! Senast jag var där var när jag lyssnade på Caroline Liberg författaren till Barn utvecklar sitt språk och det måste varit 2013 eller 2014. Alltså hur längesen som helst, jag trivs egentligen på högskolan. Jag inser det alltid när jag sitter i föreläsningssalar, det är kul att befinna sig och lära sig nya saker.

Det här blev lite inbokat hastigt och lustigt eller hur man ska säga. En kollega behövde lämna återbud så hon frågade mig. Tiden var 14-16:00 och jag kände att varför inte? Dessutom fick jag verkligen mycket matnyttigt med mig och det kändes riktigt bra.

Jag var lite orolig först hur det skulle gå, just ur ångestsynpunkt. Trots att jag inte fått panikångest på så länge vet man ju aldrig när eller om det börjar igen. Jag klarade mig dock.

Ännu ett framsteg, och ännu något jag kan använda mig av i framtiden.

2 Comments

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: