Föreläsning – Cecilia Segerby “Arbeta med lässtrategier i matematiken”

Idag befann jag mig på högskolan för första gången på flera år! Senast jag var där var när jag lyssnade på Caroline Liberg författaren till Barn utvecklar sitt språk och det måste varit 2013 eller 2014. Alltså hur längesen som helst, jag trivs egentligen på högskolan. Jag inser det alltid när jag sitter i föreläsningssalar, det är kul att befinna sig och lära sig nya saker.

Det här blev lite inbokat hastigt och lustigt eller hur man ska säga. En kollega behövde lämna återbud så hon frågade mig. Tiden var 14-16:00 och jag kände att varför inte? Dessutom fick jag verkligen mycket matnyttigt med mig och det kändes riktigt bra.

Jag var lite orolig först hur det skulle gå, just ur ångestsynpunkt. Trots att jag inte fått panikångest på så länge vet man ju aldrig när eller om det börjar igen. Jag klarade mig dock.

Ännu ett framsteg, och ännu något jag kan använda mig av i framtiden.

Orsakullan
Follow
✰ Fina du som tänkt kommentera, läs detta innan.✰

↳ Jag lämnar alltid respons på dina kommentarer här.
↳ Lämnar du din bloggadress, så vänta dig alltid ett besök från mig.
↳ Jag raderar kommentarer som innehåller svar på kommentarer från Din blogg. Även kommentarer med hot, hån, grova ord och kränkande ton raderas.
↳ Jag tar gärna emot feedback/kritik som framförs på ett konstruktivt sätt.
↳ Jag blir alltid glad av fina och vänliga kommentarer. Så kärlek till dig som lämnar kärlek här.
↳ Här kan du läsa om hur jag behandlar dina uppgifter: Integritetspolicy

2 thoughts on “Föreläsning – Cecilia Segerby “Arbeta med lässtrategier i matematiken”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: