Föreläsningsdag: Vit makt-miljö och rasism inom Sverige på Högskolan Dalarna.

Idag fick jag se Landshövdingen Ylva Törn föreläsa. Det var även Angelica Andersson från Dalarna Mot Rasism, Haisam A Rahman. Samt Heléne Lööw från Uppsala Universitet. Det här var en otroligt givande arbetsdag för mig, och så här efteråt önskar jag någonstans att alla lärarkollegor jag har fått tagit del av denna föreläsningsförmiddag för jag fick verkligen så mycket mer kunskap än jag hade tidigare.

Ibland blir jag oerhört glad när jag hittar föreläsningar så där som bara lockar, det är viktigt att som lärare vara uppdaterad tycker jag. Att ha kunskap om saker och aldrig sluta lära sig nya saker eller tro att man kan något. Jag brukar nämligen tänka att jag inte kan ett skit, på så vis är jag alltid villig att lära mig mer. Samtidigt som jag har en bank av fakta och kunskaper som jag gärna delar med mig av. Men jag tänker liksom att så länge jag känner att jag inte kan något kommer jag vilja lära mig mera och utvecklas. Låter det konstigt? Kanske, det är så men det är så jag fungerar.

Orsakullan
Follow
✰ Fina du som tänkt kommentera, läs detta innan.✰

↳ Jag lämnar alltid respons på dina kommentarer här.
↳ Lämnar du din bloggadress, så vänta dig alltid ett besök från mig.
↳ Jag raderar kommentarer som innehåller svar på kommentarer från Din blogg. Även kommentarer med hot, hån, grova ord och kränkande ton raderas.
↳ Jag tar gärna emot feedback/kritik som framförs på ett konstruktivt sätt.
↳ Jag blir alltid glad av fina och vänliga kommentarer. Så kärlek till dig som lämnar kärlek här.
↳ Här kan du läsa om hur jag behandlar dina uppgifter: Integritetspolicy

4 thoughts on “Föreläsningsdag: Vit makt-miljö och rasism inom Sverige på Högskolan Dalarna.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: