Dark Mode Off / On
Läraryrket

Föreläsningsdag: Vit makt-miljö och rasism inom Sverige på Högskolan Dalarna.

Idag fick jag se Landshövdingen Ylva Törn föreläsa. Det var även Angelica Andersson från Dalarna Mot Rasism, Haisam A Rahman. Samt Heléne Lööw från Uppsala Universitet. Det här var en otroligt givande arbetsdag för mig, och så här efteråt önskar jag någonstans att alla lärarkollegor jag har fått tagit del av denna föreläsningsförmiddag för jag fick verkligen så mycket mer kunskap än jag hade tidigare.

Ibland blir jag oerhört glad när jag hittar föreläsningar så där som bara lockar, det är viktigt att som lärare vara uppdaterad tycker jag. Att ha kunskap om saker och aldrig sluta lära sig nya saker eller tro att man kan något. Jag brukar nämligen tänka att jag inte kan ett skit, på så vis är jag alltid villig att lära mig mer. Samtidigt som jag har en bank av fakta och kunskaper som jag gärna delar med mig av. Men jag tänker liksom att så länge jag känner att jag inte kan något kommer jag vilja lära mig mera och utvecklas. Låter det konstigt? Kanske, det är så men det är så jag fungerar.

4 Comments

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: