Lärare: Att mingla med skolorna i Falu kommun, för att spana in nya möjligheter.

Igår hade Falu kommun mingel med sina kommunala skolor för att locka dit ny personal. Jag bestämde mig för att gå dit, och det ångrar jag verkligen inte. Jag fick en goodiebag från Lärarnas riksförbund och även en Powerbank från Lärarförbundet, förutom det fick jag en scarf från Falu kommun och massor med broschyrer från de olika kommunala skolorna här i kommunen.

Nu kanske någon börjar undra över varför jag var där, jag har ju ett jobb? Det har jag absolut, dock ser det ut så här i läraryrket att vill man höja lönen lär man röra på sig. Vill man utmanas och utvecklas som lärare är det också bra att röra på sig. Jag har nu jobbat på samma arbetsplats sedan jag fick min examen.

Det är ju lite som intresseanmälan jag har ju inte bytt jobb för det, men visst jag kan inte hålla tillbaka med att jag skulle uppskatta lite högre lön och att kunna gå eller cykla till jobbet på dagarna.

Orsakullan
Follow
✰ Fina du som tänkt kommentera, läs detta innan.✰

↳ Jag lämnar alltid respons på dina kommentarer här.
↳ Lämnar du din bloggadress, så vänta dig alltid ett besök från mig.
↳ Jag raderar kommentarer som innehåller svar på kommentarer från Din blogg. Även kommentarer med hot, hån, grova ord och kränkande ton raderas.
↳ Jag tar gärna emot feedback/kritik som framförs på ett konstruktivt sätt.
↳ Jag blir alltid glad av fina och vänliga kommentarer. Så kärlek till dig som lämnar kärlek här.
↳ Här kan du läsa om hur jag behandlar dina uppgifter: Integritetspolicy

10 thoughts on “Lärare: Att mingla med skolorna i Falu kommun, för att spana in nya möjligheter.

 1. Va spännande! Hoppas du får erbjudande om något nytt:)
  Jag har inte bloggat på några dagar. Vi har varit sjuka här hemma men nu är jag tillbaka igen:)
  Marie recently posted..SMÅGODIS

 2. Ja tyvärr är det ju så att lärarna idag nästan tvingas att byta kommun för att få upp lönen. Det är väldigt tråkigt tyvärr. Jag planerar att stanna på min arbetsplats minst tre år till. Sen får jag se om jag blir kvar eller om jag flyttar på mig. Funderar på att läsa vidare, kanske förstelärare eller utvecklingsledare inom skolverksamheten! ? Hoppas du hittar något du gillar!

  1. Ja det är sorgligt egentligen att det är så :/. Framförallt för eleverna som får ny personal hela tiden. Men man lär ju flytta på sig för att ens ha en chans för löneutveckling idag tyvärr :/.

   Är också intresserad av sånt. Första målet är dock specialpedagog 😀

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: