Jenzel.se har en utmaning i sin blogg, och jag ställer gärna upp på sådant.

Dag 9 – Visa lite av ditt julpynt.

Skrev igår att jag ville visa er hjortarna utanför min lilla stuga från Partylite, här får ni se dem tillsammans. Mer julpyssel kommer ni får lite utspritt under veckan tänkte jag.

20 kommentarer

  1. Wow så himla fint och juligt. Älskar julpynt och sånt hos andra, men här är det inte ,mycket julpynt framme, haha <3 Kram fina du 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa