fbpx
Dark Mode Off / On
Julkalender

Julkalendern: Lucka nummer 10: ” Ett vägskäl jag drömmer om…”

16 Comments

  1. Så härligt det låter att bo i ett hus på landet och finna ro. Ett till barn skulle jag också vilja ha. Spännande att starta eget. Hoppas att någon av dina drömmer slår in 🙂
    Jennysvardag recently posted..Magsjuka?

  2. Låter som väldigt fina drömmar, jag har liknande! Vet inte heller exakt vad som menas men jag hade nog tolkat det som du! Hoppas du får det du drömmer om<3

  3. Vad spännande dröm, jag tänker att den kan ju ha massor av variationer. Sorten på hund, plats, färg på huset och typen/området för företaget osv. Jag tror stenhårt att du kommer att komma dit!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.