19 dagar till julafton – dag 14.

Jenzel.se har en utmaning i sin blogg, och jag ställer gärna upp på sådant.

Dag 14 – Riktig eller plastgran.

Jag är uppväxt med plastgran, tyckte det funkade jättebra tills jag köpte en egen när jag var 18, den var katastrof så efter det gick det många år innan jag hade någon. Förra året så gick William ut i sin farmors skog och högg en åt oss. Det var perfekt så nu säger jag riktig gran!

Madeleine Stenberg

Bloggare sedan 2004. Bor i Falun med min son William född 2004. Är utbildad lärare, förskollärare, doula och hjälpmamma samt kursledare i Amningshjälpen. Studerar till specialpedagog.

2 thoughts on “19 dagar till julafton – dag 14.

 • 14 december, 2018 at 14:20
  Permalink

  Jag vet inte hur det är att ha äkta gran för jag är uppvuxen med plats pga allergi i familjen. När jag flyttade hemifrån och vill ha egen gran så föll det sig naturligt att införskaffa en plast eftersom jag då är van vid det.

  Reply
  • 14 december, 2018 at 19:35
   Permalink

   Förstår :D. Jag har också vuxit upp med plastgran, men sedan nu har det blivit äkta på senare åren 🙂

   Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: