Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Julkalender

19 dagar till julafton – dag 14.

Jenzel.se har en utmaning i sin blogg, och jag ställer gärna upp på sådant.

Dag 14 – Riktig eller plastgran.

Jag är uppväxt med plastgran, tyckte det funkade jättebra tills jag köpte en egen när jag var 18, den var katastrof så efter det gick det många år innan jag hade någon. Förra året så gick William ut i sin farmors skog och högg en åt oss. Det var perfekt så nu säger jag riktig gran!

2 Comments

  1. Jag vet inte hur det är att ha äkta gran för jag är uppvuxen med plats pga allergi i familjen. När jag flyttade hemifrån och vill ha egen gran så föll det sig naturligt att införskaffa en plast eftersom jag då är van vid det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: