Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Julkalender

19 dagar till julafton – dag 15.

Jenzel.se har en utmaning i sin blogg, och jag ställer gärna upp på sådant.

Dag 15 – Bästa julfilmen.

Jag älskar Disney och min absoluta favoritfilm på julen är The small one som jag alltid ser och gråter. På svenska heter den Min lilla åsna. Jag såg den som barn genom inspelad tv3 film och det är en favorit. Filmen finns på Youtube men på engelska om du vill se den.

6 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: