19 dagar till julafton – dag 15.

Jenzel.se har en utmaning i sin blogg, och jag ställer gärna upp på sådant.

Dag 15 – Bästa julfilmen.

Jag älskar Disney och min absoluta favoritfilm på julen är The small one som jag alltid ser och gråter. På svenska heter den Min lilla åsna. Jag såg den som barn genom inspelad tv3 film och det är en favorit. Filmen finns på Youtube men på engelska om du vill se den.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

6 thoughts on “19 dagar till julafton – dag 15.

 • 15 december, 2018 at 02:57
  Permalink

  Jag har vad jag vet aldrig sett den filmen. Ändå är den från 1978? Kanske värt att kolla upp den eftersom att du rekommenderar den.

  Reply
  • 15 december, 2018 at 13:07
   Permalink

   Den har aldrig gått i Sverige mer en på tv3 på 80-talet mig veterligen :D, men se den 🙂

   Reply
 • 15 december, 2018 at 07:58
  Permalink

  Den har jag aldrig hört talas om ens. Måste kolla upp den.

  Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: