Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Julkalender

19 dagar till julafton – dag 16.

Jenzel.se har en utmaning i sin blogg, och jag ställer gärna upp på sådant.

Dag 16 – Planer för julen

Jag kommer fira med William på julafton. Då brukar vi alltid vara med Williams pappas sida av släkten. På juldagen åker jag och William upp till Orsa för att fira med min mamma, hennes man och mina syskon. Kommer dock bli tomt utan mormor. Det är på julafton precis två månader sedan hon lämnade jordelivet.

24 Comments

 1. Låter som bra planer i jul

  Styrkramar men tror din mormor ser ner från himlen på er när ni firar jul.

  Kul följa din julkalender

 2. Det blir koselig å feire jul, det er det alltid, med det er tomt når noen er savnet, når noen har gått bort. Du får minnes de gode to gene i år.

 3. Låter som en bra fördelning av julhelgen för er del. Julen är inte bara en dag och själv tycker jag att man inte behöver stressa runt hos alla på samma dag. Särskilt om det är barn med i bilden.

  Jag ska fira med min släkt och älskling på julafton och sen blir det bara hemmamys resten av helgen.

 4. Det låter som att William kommer att få en riktigt bra jul. Visst saknar man de som lämnat oss ? Jag beklagar sorfen av din mormor.

 5. USCH kommer ihåg när mina morföräldrar lämnade (båda på samma år/jul) och sen dess har inte min jul varit detsamma, har sen dess alltid valt att jobbat på den aftonen… faktiskt nu i år jag kommer fira en sådan ledig jul som är helt ledigt fram till nästa år, skiiiit!!! För ett tag sen så skrev jag att jag själv har kommit i en punkt att jag ser sorgen något vackert men det TAR tid att verkligen se det och det har tagit många smällar å år till att jag har kommit till den punkten… av massa omtankar så hoppas jag att du en gång själv kommer dit och tills dess så skämpa på<33 KRAMAR till dig =)

 6. Jag tycker att det är så härligt att du och Williams pappa firar jul tillsammans. Kan förstå att det kommer kännas tungt att din mormor inte kommer vara med i år på julafton. Kan jag inte ens föreställa mig hur det kommer kännas. Hoppas att ni får det mysigt ändå hos din mamma på juldagen

 7. Gråter nu när jag läser detta blogginlägg.
  Gråter mycket nu… både för att jag saknar min far, känner mig ensam och Bullen fattas vilket fortfarande känns jobbigt.
  Traditioner är viktiga kring sånna helger som jul när man har barn, de flesta barn vill fira precis som de alltid gjort.

 8. Det låter som att William kommer att få en underbar jul tack vare er vuxna som ser till att han får träffa släkten på bägge håll (det är inte alla förunnat). Första julen utan någon är det så tydligt att den personen saknas, jag beklagar att du behöver ha den känslan i år.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d