Känner mig besegrad.

Jag hade en ambition idag att hinna svara på alla era kommentarer, men jag får inse att den saken kommer jag inte att hinna med. Idag består så gott som hela min dag av läkarbesök så jag har fått tagit ut en dag från jobbet. Det är ändå något som berör min hälsa, och hälsan är viktig.

Igår efter jobbet kom jag hem, åt smörgås och läste lite bloggar och stupade sedan på soffan och sov i nästan en timme. Samtidigt drog min tonåring iväg för att göra andra saker. Med andra ord ta en promenad med sin kompis och hänga där resten av kvällen. Han har dessutom varit så himla gulligt att han lämnade tillbaka avhandlingen jag lånade på Högskolan Dalarna bibliotek.

Men hoppas du får en fin dag? Jag kanske hinner med att svara på kommentarer idag efter mina läkarbesök. Annars blir det senast torsdag. Det är så när jag jobbar, som lärare dras all energi ur dig direkt.

Visst du att det påstås att lärare tar 1500 beslut per dag?

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

20 thoughts on “Känner mig besegrad.

 • 8 januari, 2019 at 01:11
  Permalink

  Ja den om alla beslut och lärare hörde jag av en lärare vi hade när jag pluggade till lärare just på Högskolan Dalarna i Falun. Därefter tar man säkert massvis med beslut privat på alla dem
  Kamilla recently posted..Bye Bye Vecka 1.

  Reply
  • 8 januari, 2019 at 20:22
   Permalink

   Visst är det ganska intressant, inte konstigt att så många kraschar. Spännande att du pluggat här 🙂

   Reply
 • 8 januari, 2019 at 07:32
  Permalink

  Jag gillar förvisso din blogg men med tanke på ditt yrkesval så kan jag tänka mig att det är så som du beskriver.
  Jag vet ju också hur mycket en specialpedagog betyder för sina elever och hur viktiga människor med intresse för barns svårigheter är för barnen. Jag unnar dom att de kommer först, före bloggkommentarer och mycket annat!
  Sara recently posted..Tvivla inte!

  Reply
  • 8 januari, 2019 at 20:18
   Permalink

   Ja det är så, ibland finns verkligen inte tid för någonting annat än att liksom inse att orken inte finns :).

   Reply
 • 8 januari, 2019 at 07:44
  Permalink

  Jag har ett femtiotal kommentarer att besvara men hinner inte idag. Vet precis hur det är. Men det är roligt också med dialogen med läsarna. Snällt av sonen att han lämnade avhandlingen åt dig. Hoppas att du får en bra dag!
  Hannas krypin recently posted..Ett foto i timmen

  Reply
  • 8 januari, 2019 at 20:19
   Permalink

   Ja det är ju det, vill ju liksom hålla dialogen också men man hinner inte alltid 🙂

   Reply
 • 8 januari, 2019 at 08:03
  Permalink

  Jag hoppas att dina läkarbesök går så bra i dag. Jag håller verkligen tummarna för det. Oj, så många beslut en lärare tar varje dag. Så snällt av din son att lämna tillbaka böckerna 🙂
  Jennysvardag recently posted..Oflyt

  Reply
  • 8 januari, 2019 at 20:30
   Permalink

   Det har det gjort :). Ja det är ganska galet :). Ja han är en liten klippa 😀

   Reply
 • 8 januari, 2019 at 10:38
  Permalink

  Man kan verkligen inte hinna allt alla dagar så är det bara, känns inte som det finns timmar nog på dygnet ibland ? såå galet att lärare fattar ca 1500 beslut per dag förresten! Wow vilket superjobb egentligen, förstår att de ofta känner sig stressade ?

  Reply
  • 8 januari, 2019 at 20:19
   Permalink

   Nej det är ju bara så :). Ja det är ganska intressant när man lägger det på bordet så där 🙂

   Reply
  • 8 januari, 2019 at 20:21
   Permalink

   Nej det är verkligen inte tråkigt detta är för en god sak, jag investerar i mig själv 🙂

   Reply
 • 8 januari, 2019 at 11:35
  Permalink

  Helt rätt att prioritera hälsan framför att svara på kommentarer!

  Reply
 • 8 januari, 2019 at 11:56
  Permalink

  Det blir så ibland, man får vara trött hehe. Har också tänkt svara på kommentarer men hamnar fasiken alltid efter. Ska äntligen hämta ut lite medicin idag så blir förhoppningsvis bra. Hoppas din dag blir bra <3 Kram
  Pärla recently posted..2019-01-08

  Reply
  • 8 januari, 2019 at 20:22
   Permalink

   Ja speciellt när man känner att nu är det för mycket 🙂

   Reply
 • 8 januari, 2019 at 21:03
  Permalink

  Man kan inte alltid hinna med allt och det är helt okej fina du 😀 Hoppas att allt har gått bra för dig idag! KRAM

  Reply
  • 8 januari, 2019 at 21:07
   Permalink

   Nej precis, man får fixa det när det går :). Det har det 🙂

   Reply
 • 9 januari, 2019 at 08:09
  Permalink

  Bloggkommentarer kommer när de kommer, stressa inte utan ta dig den tid du behöver. Stressa inte utan ta det lugnt ❤
  Sandra recently posted..Starten av mitt liv del 1

  Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: