Känner mig besegrad.

Jag hade en ambition idag att hinna svara på alla era kommentarer, men jag får inse att den saken kommer jag inte att hinna med. Idag består så gott som hela min dag av läkarbesök så jag har fått tagit ut en dag från jobbet. Det är ändå något som berör min hälsa, och hälsan är viktig.

Igår efter jobbet kom jag hem, åt smörgås och läste lite bloggar och stupade sedan på soffan och sov i nästan en timme. Samtidigt drog min tonåring iväg för att göra andra saker. Med andra ord ta en promenad med sin kompis och hänga där resten av kvällen. Han har dessutom varit så himla gulligt att han lämnade tillbaka avhandlingen jag lånade på Högskolan Dalarna bibliotek.

Men hoppas du får en fin dag? Jag kanske hinner med att svara på kommentarer idag efter mina läkarbesök. Annars blir det senast torsdag. Det är så när jag jobbar, som lärare dras all energi ur dig direkt.

Visst du att det påstås att lärare tar 1500 beslut per dag?

Orsakullan
Follow
✰ Fina du som tänkt kommentera, läs detta innan.✰

↳ Jag lämnar alltid respons på dina kommentarer här.
↳ Lämnar du din bloggadress, så vänta dig alltid ett besök från mig.
↳ Jag raderar kommentarer som innehåller svar på kommentarer från Din blogg. Även kommentarer med hot, hån, grova ord och kränkande ton raderas.
↳ Jag tar gärna emot feedback/kritik som framförs på ett konstruktivt sätt.
↳ Jag blir alltid glad av fina och vänliga kommentarer. Så kärlek till dig som lämnar kärlek här.
↳ Här kan du läsa om hur jag behandlar dina uppgifter: Integritetspolicy

20 thoughts on “Känner mig besegrad.

 1. Det blir så ibland, man får vara trött hehe. Har också tänkt svara på kommentarer men hamnar fasiken alltid efter. Ska äntligen hämta ut lite medicin idag så blir förhoppningsvis bra. Hoppas din dag blir bra <3 Kram
  Pärla recently posted..2019-01-08

 2. Man kan verkligen inte hinna allt alla dagar så är det bara, känns inte som det finns timmar nog på dygnet ibland 🙈 såå galet att lärare fattar ca 1500 beslut per dag förresten! Wow vilket superjobb egentligen, förstår att de ofta känner sig stressade 🙏

 3. Jag hoppas att dina läkarbesök går så bra i dag. Jag håller verkligen tummarna för det. Oj, så många beslut en lärare tar varje dag. Så snällt av din son att lämna tillbaka böckerna 🙂
  Jennysvardag recently posted..Oflyt

 4. Jag har ett femtiotal kommentarer att besvara men hinner inte idag. Vet precis hur det är. Men det är roligt också med dialogen med läsarna. Snällt av sonen att han lämnade avhandlingen åt dig. Hoppas att du får en bra dag!
  Hannas krypin recently posted..Ett foto i timmen

 5. Jag gillar förvisso din blogg men med tanke på ditt yrkesval så kan jag tänka mig att det är så som du beskriver.
  Jag vet ju också hur mycket en specialpedagog betyder för sina elever och hur viktiga människor med intresse för barns svårigheter är för barnen. Jag unnar dom att de kommer först, före bloggkommentarer och mycket annat!
  Sara recently posted..Tvivla inte!

 6. Ja den om alla beslut och lärare hörde jag av en lärare vi hade när jag pluggade till lärare just på Högskolan Dalarna i Falun. Därefter tar man säkert massvis med beslut privat på alla dem
  Kamilla recently posted..Bye Bye Vecka 1.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: