img_2776

Vet ni vad jag helt glömt visa er? Jo att jag vunnit, jag tävlar sällan eller åtminstone har jag sällan tävlat på bloggar. Men så vid två tillfällen har jag nu vunnit! Tro mig jag är väldigt förvånad. Första vinsten var hos Carola som var med i familjen annorlunda förut. Där vann jag en FILM, alltså jag blev helt paff när jag fick ett E-post om vinsten. Jag bara, vad och är detta sant?! Sen att jag är galet nördig i just Marvel gjorde ju hela dagen. Jag älskar sånt här! Vi har inte hunnit se den ännu, men det är ju snart jullov och då plöjer vi filmer här i familjen.
Jag är dödligt kär i karlar med superkrafter, ganska intressant egentligen men seriöst hur häftigt är det inte med coola karlar som har superhjältekrafter?

Galet glad över vinsten!

6 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: