Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Tävlingar

Bloggtävlingsvinst nummer 2 – En påse med fint för fötterna scholl.

004

Som jag skrev i inlägget innan har jag knappt tävlat tidigare, att jag då skulle vinna två gånger under samma månad var galet otippat och helt galet att det ens hände. Jag läste att Englas Showroom hade en tävling där man kunde vinna ett kit från Scholl. Att jag då vann även här var helt galet, och dessutom väl värt. Jag promenerar väldigt mycket nu eftersom jag är sjuk, det vet ni ju om sedan tidigare. Men fötterna tar ju också stryk av långa promenader, att vinna detta var ju bara hur kul som helst och gissa vem som ropade ut som ett barn här hemma?

Eftersom den här hösten inte riktigt är min höst kändes det väldigt fint att få vinna, jag menar det är såna där små saker som gör människor glada. Jag blev väldans glad över denna vinst och igår när jag hämtat den log jag som ett barn på julafton.

005

36 Comments

  1. Vad kul att få hem massor med härligt för fötterna! välbehövligt denna årstid 🙂

    Jag glömmer nästan bort fötterna denna årstid, men får påminna mig själv 😉

    Hoppas DU får en fin lördag*

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa