004

Som jag skrev i inlägget innan har jag knappt tävlat tidigare, att jag då skulle vinna två gånger under samma månad var galet otippat och helt galet att det ens hände. Jag läste att Englas Showroom hade en tävling där man kunde vinna ett kit från Scholl. Att jag då vann även här var helt galet, och dessutom väl värt. Jag promenerar väldigt mycket nu eftersom jag är sjuk, det vet ni ju om sedan tidigare. Men fötterna tar ju också stryk av långa promenader, att vinna detta var ju bara hur kul som helst och gissa vem som ropade ut som ett barn här hemma?

Eftersom den här hösten inte riktigt är min höst kändes det väldigt fint att få vinna, jag menar det är såna där små saker som gör människor glada. Jag blev väldans glad över denna vinst och igår när jag hämtat den log jag som ett barn på julafton.

005

36 kommentarer

  1. Vad kul att få hem massor med härligt för fötterna! välbehövligt denna årstid 🙂

    Jag glömmer nästan bort fötterna denna årstid, men får påminna mig själv 😉

    Hoppas DU får en fin lördag*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: