img_2880

William bad mig för en stund sedan att följa honom på bio på onsdag. Han ville verkligen se den nya filmen inom Harry Potter genren, den har alltså inget med Harry Potter att göra men ja den omnämns i böckerna. Hur som helst jag ville så gärna för William att vi skulle detta, det här blir mitt första biobesök sedan jag fick utmattningssyndrom. Det här betyder således att jag ska gå på bio, befinna mig med många människor där och jag ska klara av detta trots att jag förmodligen kommer att få ångest. Men vet ni? Jag vill fixa detta, jag vill göra detta för Williams skull och jag ska verkligen kämpa mig igenom ett biobesök. Jag tänker att även om jag är superstressad just nu, och känner stresspåslag så är det ett steg jag ska klara, att kunna gå på bio med William. Att gå på bio tillsammans är bland det mysigaste jag vet att göra egentligen. Mitt utmattningssyndrom ska inte få förstöra den saken helt för mig så jag ska klara detta trots att jag kommer ha ångest nu i flera dagar och kommer må dåligt. Men vi ska gå och vi ska ha mysigt tillsammans jag och William. Det är viktigt att göra sånt man tycker om, det är som jag fick höra av läkaren i måndags ”GÖR bara saker du tycker om”. Det är så viktigt att hitta saker man bara tycker om, man lär sig efter vägen av sådant.

Så nu ska vi på bio alltså, jag vill så mycket se tillbaka på detta om något år och tänka ”Tänk första biobesöket jag vågade boka” och sedan minnas vad jag tänkte och upplevde där och då.

32 kommentarer

  1. Åååå vad jag beundrar ditt mod. Det tog mig nästan ett år efter jag hade fått min diagnos innan jag vågade boka! Då var det dessutom till en film som jag visste hade gått länge på bio och skulle ha få besökare! Heja Dej! 🙂

  2. Jag och min syster ska också gå och se den på onsdag! Vi är riktiga HP-nördar båda två så det ser vi fram emot 🙂 Hoppas att ni kommer gilla den med och får en mysig kväll tillsammans 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa