img_2893

Det var biobesök idag alltså. Det första sedan jag fick mitt utmattningssyndrom. Jag var så nervös rent ut sagt, när vi satt utanför biosalen och väntade var det som att jag skulle kvävas ju mer människor som kom in på biografen. Det var hemskt, flera gånger fick jag peppa mig själv genom att titta ut mot Falun och åns lugna vatten för att inte bryta ihop. Jag ville ju så gärna se filmen, och dessutom ville jag så gärna vara mamma åt William. Jag ville ha denna stund med mys och välbefinnande för oss båda, jag älskar att gå på bio egentligen. Filmer är så himla mycket bättre på bio än hemma i soffan. Det händer något så fort man sitter i en biosalong tycker jag, det är magiskt.

img_2897

Jag var galet oroad, jag hade riktig hjärtklappning och trodde verkligen att luften skulle lämna mina lungor men jag kämpade på. Det var så skönt när dörren till salongerna öppnades så vi fick gå till 1:an för att kunna sätta oss på våra platser.

img_2899

Väl inne kollade jag genast upp nödutgången och sedan så satte vi oss tillrätta båda två, min ångest försvann först när salongen släcktes och jag kunde koncentrera mig helt på bion och filmen. Men alltså vilken film! Helt underbar för en Harry Potter människa som mig. Jag har plöjt alla böckerna utom den nyaste som jag ska läsa så fort jag kan läsa böcker igen. Denna var så där härligt magisk och jag bara satt där och levde mig in i filmen, den var verkligen helt underbar att se i 3D hittills den bästa jag sett i 3D måste jag säga. Så fint gjord och spännande, jag känner lite att den nog inte är en film för barn dock, William var nog ganska lagom i ålder för att se den och hänga med. Den var inte läskig på något sätt, men den var lite djupare eller hur man ska säga? Har ni sett den sista Harry Potter filmen eller läst boken så kan man säga lite att denna är på en nivå lite över den åldersmässigt. Det är liksom mer på djupet och inte som de första två Harry Potterböckerna och filmerna när mycket mest är på ett barns nivå och ganska spännande.

Alltså visst kan du se denna film med barn, men jag vet inte om barnen kommer att förstå filmen fullt ut. Jag tror det var bra att den har 11-årsgräns för det är nog egentligen tidigaste laget för att se denna film och hänga med i handlingen. Men den var riktigt bra verkligen, så ska ni gå på bio och inte tänkt ha med er yngre barn så rekommenderar jag den skarpt.

16 kommentarer

  1. Å vad glad jag blir för din skull! =) Så härligt att ni fick den tiden ihop och hittade på något så mysigt. Fina är ni också! =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa