Dark Mode Off / On
Blodgivning & välgörenhet

Mig äger ingen.

img_2905

Vill passa på att tipsa om UF-företaget Mig äger ingen. Det står så här på kortet jag fick med.
”Tillsammans kan vi göra ett ställningstagande emot sexuella trakasserier, 10% av vinsten går till kvinnornas hus”

Jag läste om dessa armband i en lokaltidning här i Falun och det kändes ganska självklart för mig som mamma, lärare, feminist, kvinna och medmänniska att köpa detta armband. Är det något som alltid legat mig varmt om hjärtat är det rätten till sin egen kropp. Ingen ska behöva bli sexuellt trakasserad eller utsatt för andra former av övergrepp. Självklart köper jag detta kände jag. Vill ni också köpa ett kan ni kontakta tjejerna som säljer på deras Facebooksida <–länk. (där jag hittade dem) eller på migageringenuf på Instagram. Klart ni ska göra som mig och köpa ett eget!

img_2906

60 Comments

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: