En ny vecka, och nya möjligheter.

Så var det då en ny vecka igen då. Tar mig en liten paus i jobbet så passar på att skriva lite. Får se vad som händer den här veckan. Jag hoppas att det ska vara en skön och bra dag, man kan ju ibland behöva det. Tänker på att jag hörde den saken förut, att man ska tänka att Idag är det en bra dag. Är nog rätt bra att försöka tänka så, tänka positivt. Önskar väl lite att jag var med positiv som människa. Är rätt skeptisk av mig, och det kan ju bli tungt i längden ibland.

Har ni en bra måndag?

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

16 thoughts on “En ny vecka, och nya möjligheter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: