Dark Mode Off / On
Tonårsbarn

Adventsfirande i Kristine Kyrka.

Som jag skrev skulle jag till Kristine Kyrka. Williams skola Friskolan Mosaik hade adventsfirande där så jag passade på.

Det är verkligen så mycket höst just nu. Ingen sol, ingen snö och bara mörker. Att det här var sista november kändes inte helt rimligt. Det är också på dagen 11 år sedan jag tog körkortet.

Jag tände ett ljus får underbara mormor. Det kändes så i hjärtat att tända detta ljuset. Förstår inte att hon är borta, varje dag vill jag ringa henne som jag alltid gjort. Det finns alltid något jag vill delge henne, jag saknar henne så det gör ont från insidan och ut.

Satt och väntade tills alla eleverna tågade in i kyrkan. Det var allsång med ”Hosianna Davids son”, ”Bered en väg för herran” och sedan ”Vi tänder ett ljus i advent”. Jag fick hålla borta tårarna för mina tankar fylldes av mormor. Älskar mormor vad du är saknad <3. 

20 Comments

 1. Förstår att det är tungt utan din mormor. Det kan inte vara lätt att gå igenom en sådan sorg. Sänder dig massa kramar och önskar att smärtan kan lätta lite! Kram <3

 2. Så jobbigt då någon lämnar oss, och just i kyrkan blir man ofta påmind. Går gärna in i kyrkor utomlands och tänder ett ljus för de som inte är med oss längre.

 3. Alltis lika fint att besöka kyekan.
  Tror sin mormor såg dig och dina barn ifrån sitt moln där uppe i himlen.

  Är själv troende så går ofta till kyrkan

 4. Vad mysigt med en stund i kyrkan tillsammans med sonen. Och att få tända ljus för mormor <3
  Jag hoppas att du får en fn helg <3

 5. Kyrkor ger alltid en speciell känsla, kan tänka mig att din saknad efter din mormor känns lite extra nu. Jag tänder alltid ett ljus för min morfar när jag är i en kryka. Hoppas att deras framträdande var bra 🙂

  1. Ja det är verkligen fint och fridfullt, trots det känner jag alla känslor när jag är där. Det gör ont att veta att hon inte längre är med mig :(. Förstår att du gör det <3

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: