William får antibiotika varje dag klockan, 8, 16 och 24. Eftersom tiderna är utpridda så är han riktigt trött på nätterna. Det är en procedur William verkligen inte tycker om. Bådas vår nattsömn blir således störd. Klockan 6:00 på morgonen kommer de in och tar crp på William, tempar samt ger honom alvedon. Både jag och William är som levande zombies. Jag tänkte försöka sova när jag kommer hem idag på permission. Får väl se om William hakar på den idén.

2 kommentarer

  1. Tyvärr är det inte mycket att göra åt när man är i behov av antibiotika intravenöst men vi får hoppas att han kanske kan gå över till tabletter snart.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa