Dark Mode Off / On
Skelettinfektion

Att vakna på sjukhuset.

William får antibiotika varje dag klockan, 8, 16 och 24. Eftersom tiderna är utpridda så är han riktigt trött på nätterna. Det är en procedur William verkligen inte tycker om. Bådas vår nattsömn blir således störd. Klockan 6:00 på morgonen kommer de in och tar crp på William, tempar samt ger honom alvedon. Både jag och William är som levande zombies. Jag tänkte försöka sova när jag kommer hem idag på permission. Får väl se om William hakar på den idén.

2 Comments

  1. Tyvärr är det inte mycket att göra åt när man är i behov av antibiotika intravenöst men vi får hoppas att han kanske kan gå över till tabletter snart.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: