Dark Mode Off / On
Skelettinfektion

Permission från barnkliniken.

Hemma på permission fram tills klockan 16:00 när det är dags för antibiotika igen, vi kommer stanna kvar på avdelning 34 i en veckas tid då William ska få antibiotikan intravenöst tills dess. Vi fick även veta att hans infektion kommer ifrån en bakterie som finns på hans hud och som då kommit in i skelettet.
Det var William som bad om att få åka hem en stund, och läkaren godkände Williams önskemål så just nu är vi alltså hemma, lugna aktiviteter här och jag tror det är är en bra medicin. Hans sänka visar fortfarande på infektion så han är inte helt frisk ännu, även om vi är hemma.

 

006

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: