img_2512-1

Idag har jag inte gjort så jättemycket, hade svårt att ta mig ur sängen så låg tills strax efter tio, jag bara låg och lyssnade på tystheten och försökte ta mig ur sängen. När jag väl lyckades tog jag mig en dusch, velade om det var en dag för att fixa mig eller inte och valde till slut att fixa mig. Åt en liten frukost och tog sedan en promenad, ingen längre utan en lagom lång för att få luft och intryck från naturen.

Väl hemma somnade jag på soffan, jag sov till runt 16:00 när Björn sms:ade och Björn på middag hemma hos honom. Jag och William började bege oss ditåt, William cyklade före mig och jag gick. Vi åt mat hos Björn och slappade tills vi började gå hemåt igen, William cyklade före. När jag kom hem hade William släckt ner alla lampor i lägenheten och tänkt ljus. Vi satte oss i vardagsrummet och där stod två Mon amie koppar med te. Vi drack te tillsammans och jag tänkte på hur fint det är att ha en ett år till tonåring hemma. Hur värdefullt det är att ha ett barn som är mellan barn och tonåring. Det är så fint att få vara mamma, alla dessa små saker man fått uppleva och kommer att få uppleva. Är det något i livet jag är tacksam över så är det att jag fick bli mamma, jag är så oändligt tacksam för att jag fick bli just Williams mamma. Mitt älskade barn på väg mot tonåring.

12 kommentarer

  1. åhh vilken gullig son du har som är så duktig

    ja du va gjorde man utan de goa små de e ens allt

    gullig särbo du har oxå tycker ja sånt uppsakattar man mycket.

    kramiz o hoppas morgondagen blir bra

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa