Jag har sovit dåligt inatt. Vaknat ofta och känt mig oroad, fått för mig att jag hört konstiga saker. Det lät som någon skrek så jag vaknade med ett ryck, låg och lyssnade efter fler skrik men det kom inga. Kanske var det en väldigt verkligen dröm? Jag har som sagt sovit oroligt, jag har varit jagad av mördare. I nästa stulen spred sig något virus. Jag har alltså inte haft en rolig natt. Hade dessutom svårt att somna till så somnade inte förrän strax efter halv ett när jag tittade mot klockan sista gången. Sen vakna vid 5:30 på det, ska försöka sova en stund när William går till skolan. För jag behöver sömnen och för att då kanske jag får släppa lite på ångesten.

9 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa