Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Författarens egna ord. Informationsteknik

En söndag i juni.

Det är söndag och klockan är strax efter klockan elva. Jag har hunnit med en del idag, varit ute med Skilla två gånger. Börjat ladda batterierna till min systemkamera, har även fixat lite med bloggen men inget som ni kommer märka av. Det jag gör är att lägga in alla mina okategoriserade inlägg i kategorier. Det låter väl inget för världen för er, men när man bloggat sedan 2004 är det ett hästjobb jag gett mig in på. Men tanken är att när allt detta är klart, så kommer mitt bloggarkiv vara lättare att gå igenom. Jag tänker också att det är mycket mer som kommer bli enklare den dagen.

Men ja det är ett hästjobb som sagt, jag började med 170 sidor med 20 inlägg per sida idag. Har hunnit med en sida och således 20 inlägg… Ja du förstår nog själv att detta kommer att ta tid. Tur att jag snart får semester.

Idag börjar Tipspromenaderna i Kniva igen. Som jag längtat, det är alltid lika kul att gå tipspromenad.

8 Comments

  1. Kan tänka mig att det är ett hästjobb men samtidigt så ger det en bra struktur. Lycka till på tipspromenaden 😀

  2. Även om det är tufft jobb så blir det lättare sen Du är klar.
    Tipspromenad låter skoj… jag vet ju att Du ofta vinner dessutom 🙂

  3. Det känns så mycket bättre när man har ordning och reda. Men riktigt jobbigt att gå igenom. Jag håller på med liknande saker just nu, men inte på bloggen. Känns som jag aldrig kommer bli klar.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa