Länkbyte med Misstosse Queen.

image93Hej ?

Therese heter jag och driver bloggen ‪‪Misstossequeen.se ?

 

I min blogg kan ni läsa om allt från min vardag med ett NPF barn som heter Casper och är 10 år, min ADHD i samband med ångest och mitt förhållande med Ahmed som är muslim ❤️

Jag har även en del tävlingar och samarbeten med företag som jag delar med mig av ?

En blogg med mycket bilder då jag älskar att fotografera ? Jag har tre olika samarbeten med andra bloggare på Nouw ? Jag håller även på att planera en bloggmiddag tillsammans med en bloggkollega som kommer äga rum i Helsingborg i April 2017 ? Har även Projekt November igång där jag och en annan bloggare på Nouw under november månad kommer att marknadsföra företag m.fl som gör handgjorda smycken, prints m.m. ? Det kommer dyka upp tävlingar och rabattkoder ? En blogg julkalender kommer att dyka upp i min blogg under december månad där huvudsponsorn är Morbee.se ?

 

Jag jobbar som resursperson på en förskola med barn i behov av särskilda stöd. Det bästa och mest lärorika jobbet jag någonsin har haft.

 

Min största önskan är att bli flerbarns mamma och i dagens läge har jag och min sambo försökt att bli gravida i ett år ? Så i bloggen får ni följa vår kamp under kategorin Bebisverkstad.

 

Jag driver en av de största skånska personliga bloggarna på Nouw just nu ? Och det har jag mina fantastiska läsare att tacka för ??❤️

 

Kika gärna in hos mig både på bloggen ‪‪Http://Misstossequeen.se och på Instagram: ‪‪Misstossequeen.se ?

 

Kram ?

Madeleine Stenberg

Bloggare sedan 2004. Bor i Falun med min son William född 2004. Är utbildad lärare, förskollärare, doula och hjälpmamma samt kursledare i Amningshjälpen. Studerar till specialpedagog.

8 thoughts on “Länkbyte med Misstosse Queen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: