Dark Mode Off / On
Läraryrket

Lunchrasten, innan iskall rastvärdstid.

Tio ynkliga minuter kvar tills jag är rastvärd. Känns opeppande och kallt, men så är det ju. Skönt att jag slutar 13:00 idag. Då ska jag åka hem och ta min helt härligt efterlängtade helg. Upplever alltid att man är lite utanför fas när man börjar jobba efter ledighet.

Idag kommer Williams pappa hem från England också. Så i helgen ska William vara med Björn. Det är ändå rätt skönt med såna här dagar måste jag säga, dagen innan ledighet blir alltid lite extra avslappnad dagen innan helgen. En oerhört skön känsla.

Vad ska ni göra idag? Är ni lediga eller jobbar ni?

2 Comments

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: