Dark Mode Off / On
Läraryrket

Morgonstund i vinterkylan.

Sitter här redo för arbetsdagen. Blir upphämtad av en kollega som jag samåker med. Är väl inte helpeppad på att jobba får jag medge. Eller jobba känns okej det är att gå ut som jag är opeppad inför, jag tycker inte om när det är -15 grader utomhus och man måste ut på dagen.

Tur att det är min korta dag idag, jobbar till 13:00. Sen tar jag helg, ska bli så skönt! Ska se till att sova imorgon bitti och det ser jag så mycket framemot.

Har ni planer för helgen?

4 Comments

  1. Jaa nu är det kyligt, minus 26.5 när J skjutsade Elin till skolan å åkte ut på uppdrag… skönt att jag slapp ut 🙂 jag är inne med the dogs, Frost fryser då han är så tunn-pälsad.
    Skönt med kort dag och ledig i morgon, bra start på första arbetsveckan 🙂
    Jag hoppas Din dag blir precis som Du önskar.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: