Morgonstund i vinterkylan.

Sitter här redo för arbetsdagen. Blir upphämtad av en kollega som jag samåker med. Är väl inte helpeppad på att jobba får jag medge. Eller jobba känns okej det är att gå ut som jag är opeppad inför, jag tycker inte om när det är -15 grader utomhus och man måste ut på dagen.

Tur att det är min korta dag idag, jobbar till 13:00. Sen tar jag helg, ska bli så skönt! Ska se till att sova imorgon bitti och det ser jag så mycket framemot.

Har ni planer för helgen?

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

4 thoughts on “Morgonstund i vinterkylan.

 • 11 januari, 2018 at 08:16
  Permalink

  Jaa nu är det kyligt, minus 26.5 när J skjutsade Elin till skolan å åkte ut på uppdrag… skönt att jag slapp ut 🙂 jag är inne med the dogs, Frost fryser då han är så tunn-pälsad.
  Skönt med kort dag och ledig i morgon, bra start på första arbetsveckan 🙂
  Jag hoppas Din dag blir precis som Du önskar.

  Reply
  • 11 januari, 2018 at 11:35
   Permalink

   Galet kallt :-o. Tänk vad man får frysa den här årstiden, tur att det brukar vända till lite mindre kyla mot mars :-p

   Reply
 • 11 januari, 2018 at 09:56
  Permalink

  Mina planer är att maxa boggjobb på lördagen när man och barn är borta hela dagen. på söndag blir det famijledag med barngympa och hemmamys.

  Reply
  • 11 januari, 2018 at 17:34
   Permalink

   Låter som en bra plan för din lördag :D. Sen härlig söndag med med familjetid tillsammans 🙂

   Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: